A SÜMEGI IGAZMONDÁSOK LEXIKONA

A SÜMEGI IGAZMONDÁSOK LEXIKONA

“Ezért tehát vessétek le a hazugságot, és mondjatok igazat, mindenki a felebarátjának…”


A Hazug Krónikások Lexikona. A Lovag ajánlja. A tavaszi Bölcsek ajánlják. A galambok ezt ajánlják.


A választások előtti éjszakán a Lovag igaz utat mutat, amiben kövesse majd mindenki. A városnak olyat ajánl aki öt éven át a karján tartja a Lovag béke galambját.


SÜMEG IGAZSÁGOT VÁLASZT 2024.



Krisztus után 2024. év május havának ötödik napja. Kedves Sümegiek!

Éjszakára egy igazmondást hoztam. Mi jól esik az esti filmezés során.
Fogyasszák egy tábla csokoládé jóeső érzésével.
Legközelebb bemutatom egyesével a jelölteket. A várost sötétségbe vivőket.

Sümeg szép város, talán nem is olyan szép, mint a Cseh főváros. Jól eső érzés Prága látványa, a nyári virág illatos mámoritó kalandja.
Hol a Főhősünk vétkezett, hol a pincéket karban tartotta. De erről már olvastak, most más miatt írok.

Van Sümegen egy Hölgy kit tiszteletet érdemel, kit oly sokat becsmérel az Élhetettlen Egyesület, kiktől kilépni nehéz, kiknél két képviselő jelölt már menekülne.
A Péter kinek szája vattával van betömve szíve szerint még egy kistestű lóval is elvágtatna, ha a karám ajtó nyitva lenne. De ennek nem sokára lesz egy igazságos története.

Ki úgy döntött utazna, megnézé az egykori Csehszlovák fővárost. Kinek kezében van az igazság jogara, ki azt megmutatni átviszi. Ki méltó érdemmel a helytartást átveheti.
Prágán a pénznek szaga van, főleg a forintnak, mit a Csapon át a szabolcsi Barátoknak átfolyatnak. De most se feledjék el ez Veszprém megye, nem pedig a szabolcsi rétek.
Tisztesség útján haladva, nem lesz több megcsalatkozás. Minden titkot tudok. tudom, hogy a várhölgy utazását, az Élhetettlenebbek égő váras menekülésnek a kányákkal szét vitetik. Senki ne kételkedjen ez is hazugság, ami itt lesz egy tisztes választási felemelkedés, mi a méltóság ritáliája. A lázfogás igazsága.

Holnap folytatjuk az igazbemutatkozással, közeledünk a VI.IV napjához.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.



Krisztus után 2024. év május havának második napja. Kedves Sümegiek!

Sziesztáztam mikor Bagoly az ágyam szélére, a vár csucsán lévő ablakon beszállt. Csippás volt a szemem így hát kitöröltem, mert olvasmányt hozott.
Amit közbe mondott a kávé helyett is jó volt. Felébredtem.

Tapolcára is elért az igazság szele, mikor a Pesti Srácok Nagy sümegi kavarás-os videója miatt a Főhősünk, a Németh Szabolcs, a sümegi elítélendő közszereplő, kinek a május nem a hónapja, ez lesz a bevonuló záloga, másokat a szokásos módon a bírósággal fenyegetett. Kiderül az igazság, így hát hallják és olvassák!
Egy sümegi önkormányzati képviselő ki ügyesen barkóbázik, megtudta az igazságot. Tiszta ember lévén az igazat elmondta, ettől pedig világosság fénye ereszkedett a várra.


A testület méltó tagjai közül ő is a város lakókat képviseli, kiről mondták, a nagy érdeklődésű közügyek közlése büszkeség, nem pedig a szabolcsi bűncselekmény.

Felesleges mesélnem róla, nézzék és olvassák, itt hát a bírósági igazmondás.

Igazmondást hozok, három emberről.
Fontos testületi ülésről hiányzott a Mari, az Oszkó Zoli, a Péter beteg neki hagyjunk most nyugodalmat. Ennyire fontos nekik a városuk. Így képviselnek minket.

Ezért kérik a szavazatokat, hogy a város lakókra magasról sz*rjanak!

A Szabolcsra ugye Mihály büszkék vagytok?!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


“Ezért tehát vessétek le a hazugságot, és mondjatok igazat, mindenki a felebarátjának, mivelhogy tagjai vagyunk egymásnak.”

Efézusbeliekhez írt levél 4:25

Krisztus után 2024. év május havának második napja. Kedves Sümegiek!

Igazmondást hozok így kora délutánra. Készülve a kiadós tisztító esőre.

Az igaz szó kötelez, a Mariról mesélek.

Volt nem is olyan réges rég. 7 éve, hogy a Dr. Szalai Mária bíróságról bíróságra császkált. Ígért fűt, fát mit be nem tartott.
A sümegi SZTK-ba a betegei, kik kiálltak érte, kik rengeteget küzdőttek érte, szerették volna ha visszatérnek, újra gyógyítana, ezzel a betegei lelke és egészsége megbecsülést kapott volna. Az ott rendelő orvos az Éva, büszkén felállt volna, hogy a nagytapasztalattal rendelkező akkor még tisztelettre és férje nevére méltó Szijártónét visszaengedje.

Telt múlt az idő a Sümeg és környékének, a mi káprázatos kistérségünknek a Pszichiátriai szakrendelésére, pszichiátriai gondozójába, neurológiai szakrendelésre a Szalai Mari nem tért vissza. Várták a betegei, körbe rajongták, mint Méhek a Királynőt.
Ő megmondta, ide többe vissza nem jön, elég neki a kórházi pénz, hiszen az se olyan kevés. Innen látszik, hogy neki a pénz és nem a betegei fontossak.

De mint, mindent megoldatok. Felkértek titeket, hát ez is jól megcsináltátok.

Mari nem vagy különb, mint a Miska és jó barátja a Szabolcs.
Ennyit jelent neked a sok kedves, benned hívő beteg, kiket életük alkonyán cserben hagytál, de tegnap a kamerába élőadásba páva táncot jártál.
A Szabolcs által írt szöveget a Péternek elvitted, hát ha ezzel egy város járathattok ismét le.

Jön még számtalan igazmondás!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év május havának első napja. Kedves Sümegiek!

Lakomát tartottam a nagy családomnak, a cigány zenészeimet hazaküldtem pihenni. A zene dícsőség. Ha Ludas Matyi énekel, háromszor fog vissza énekelni. Köszönöm azoknak kik a kerekasztalnál a bögőst, és a citerást nekem elhozták.

Május elseje van! Éljenek békében és egészségben, nyugalomban a sümegi dolgozó emberek.

9 nap múlva itt az első tárgyalás!

20 nap múlva a megnyugtató igazságot hozó.

Igazmondást hozok holnap este, a szülői megbecsülésről, a ferde hajlamok átkáról.

Pihenjünk hát, élvezzük a májusi dicső nyarat!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának huszonnyolcadik napja. Kedves Sümegiek!

Most nem főztem vacsorára, a kertben voltam, a megemlékezés virágát a vázába egy égő gyertya lángja mellé behoztam.

Az elmúlt héten árkot pucolt a Szabolcsunk csapata, A Mari a gereblyét csoda, hogy jól fogta. Pucolták az árkot a Mihályék, a csatorna bevezetőjét. Miért is?
Hogy a választás után legyen hova elbújni!

Szeretnek kertészkedni, kérdezés nélkül rendet tenni.

Igazmondást hozok, egy emlékezést és egy történetet.

Májusban lesz 5 éve, annak is a 18-i napján, hogy a városunk nagyja, és díszpolgára. Aki korában a kórház virágzott, mikor a Szalai Mari doktor csak egy alkalmazott volt.
Ki méltóan érdemli a FŐorvosi címet, kit egy térség nagyra becsült, szeretetet adott és élvezett. Kit doktor Mészáros István Főorvos Úrnak hívtak. Drága Pistám tudom, hogy a Mennyből most mellettünk vagy!

A temetés után pár évvel a Kovács Mihálynak kedve támadt kegyeletet, egy vég akaratot megsérteni. Így hát felkerekedett és elindult Bazsiba a Jutka fiának csapatával, annak az élén is a dr. Szalai Mariskával.
Oda értek a tiszteletre méltó Mészáros Főorvos Úr sírjához. A borostyánnal borított keresztjéhez, a boldog nyúghelyéhez.

Ki is pucolták, letakarították, a föld kupac és a kereszt maradt. Amit a Kovács Mihály és a Szalai Mária és az egész csapat hősként reklámozott.

Elkövették a kegyelet sértését, a városunk nagyjának nyughelyét tönkretették.

Dr. Mészáros István végakarata az volt, hogy a sírját, annak nevét viselő keresztjét a természet vegye át, borítsa be borostyán, hiszen porból leszünk porrá leszünk, valamiként újra itt leszünk. Ez volt a vallása, hitének adója.
Jelentkezett is másnak a Facebookon közölt hőstettre az kit a végrendeletben megjelöltek, hogy vigyázzon a sírra és az emlékére.
Elmondta nem ez volt a Főorvos Úr kérése.

Mi jogon jöttek az Élhetettlenebb Városért Egyesület tagjai ahoz, hogy bárki sírjához engedély nélkül hozzá nyúljanak?

A Facebookos bejegyzésért, az önreklámozásárét a kegyelet se Szent nekik, azt is megsértik!

Az Igazságot a Bazsai embereknél keressék, az előljáró a segéd!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának huszonnyolcadik napja. Kedves Sümegiek!

Tarhonyát csináltam pörköltel, a Béla kertjében termelt erős paprikával. Finomra sikerült bevallom őszintén. A hasam boldogsága az életem mámora.
Megkínálom Önöket is. Jól fog esni!

Igazmondást hozok, amelyet nagyon nehezen viselt el a gyomrom. Képviselői ciklusaim alatt se tapasztaltam ilyet, amiről szól a mostani történet.
Van egy ember, ki magát fényezi, ki csiga módjára a szebbnél szebb salátára rácsúszna. Rakosgatni akarja ezt a csigát a mi Főhősünk, ki nem avatkozik be a közéletbe, neki nincsen ugyan véleménye, belepiszkitani mindenhova szeretne.A csiga ismertető jele, hogy gerinctelen! A Polgármester jelöltjét buktatná meg!

Megfogta ezt a csigát, kinek háza sincs, tudják, hogy hívják az olyan csigát, mi a pincéből bukkan ki?

Magaután vastag gusztustalan nyomokat hagy. A hazugság és az erkölcstelenség, a tisztesség sárba típrásának nyálkája ez.

Polgármester Úr, hogy esik Önnek, hogy a csapatából a Németh Szabolcs a Meszlényi Dezső Márkot polgármesternek tenné be?
Nincs helye egy csapatban árulónak helye, ki a kondérból a pörköltel a kóbór kutyákat eteti meg.
Sok sok évem alatt ilyet még nem éltem, pedig a Rátosi korszakban is képviseltem. A Tamással a Tóth udvarban gyermekként már játszottam, az ő idejében se volt csalódásom.

A Csiga arra vár, hogy megbántsák, és lyukas salátáról lecsúszhasson.



A városnak egyenes emberekre van szüksége párt hovatartozástól függetlenedve.


De a Csiga szavaival élve: csak a fizetésem jöjjön meg végre, elülök én bármelyik polgármester mellett az ülésen!

Így ítéljék meg szavaznak e rá, elhiszik e az álnok szavát!

Bővült az Élhetettlenebb Városért Szuper Csapat!
A Szent-Márk téren a Dezsővel kart karba rakva táncot járnak.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.

Vélemény a Miskáról:


Krisztus után 2024. év április havának huszonhetedik napja. Kedves Sümegiek!

Ebédre zsírjában főtt tarját ettem, haságburgonya ágyon. Az ebédhez desszertet is kaptam, mi egy titkos finomság, amit a Jutka fia csinált.
Ma nem főztek, főztek nekem, amit megosztok a nagy családommal, a lakossággal.

Igazmodást hozok, most estére, csipegettek ma galambok. Az egyik daliás baglyom egy fekete egeret megfogott.

Szabolcs ha szükségetek van segítek neked, nem jól megy a szekered. Ezt a csatát vesztetétek. Az igazszó kötelez, de előbb hagyom hogy elmondjad a sok kínos pillanatot.

Igazmondás, hogy a kerekasztal tagjai a köpönyegforgatókat nem szeretik. Tiszteségnek helye a közéletben ezerszer jobban van. Milyen ember az ki a saját vére ellen a Főhősünknek jelent.
Ki elmond mindent, fut hozzá, viszi a híreket, mint a Szabolcs a felszámolt telkeket.
Kinek a vérében hamisan csörgedez a Dessőfy család vére, ki szégyent hoz Navracsics népére. Ki egy naplopó, ki a képviselőtestületi ülésken mások kezébe labdát passzoló.
Ki hamisan kártyázik a város asztalánal, nem nyer bizalmat a most következő igaz választásnál. Az inasok mellett, meg van a kertész is, a gyatra munkát ő végzi.

Ki más családjára kacsintgat, költözzön hát oda!
Álljon ki az a labanc nyiltan ki a helyi Fideszből, az jó nemes lelkű, katonavérű Kovács Mihály csapatával szemez, nekik tetszeleg.
Igaz szó és igazmondás, ezt várjuk el tőle kinek nyelve Messzire nyúlik el.

Volt nem is százszor, de talán vagy egy tucatszor, mikor a Marinak a Pista jól behúzott, volt is oka rendesen, hiszen kikelve magából vinnyogott fel. Család barát asszony. A Pista nekem sokat elmondott, ki rá csak szégyent hozott. Ő papol a
szépről és a jóról, mikor sok betege mesélhetne róla a sok csalódásról.

Tudják a leghosszabb nevet a szavazólapon?

Németh Szabolcsné özv. Dr. Szijártó Istán Ágostonné Dr. Szalai Mária.

A több nejűség törvénytelen, ahogy az egész Élhetettlenebb Városért Hiper Szuper Csapat!

A sümegi ingatlanmiskázásról mesélek még. A lassan következő lakossági fórumra felkészülvén.

Sümegiek figyeljetek! Ki látja a hazugság kezdődik!
Magyar Péter nem a Németh Szabolcs féle Kovács Miska és rezes bandájához jön. Hanem országot jár éppen.
A Sümegi Szó a város Független és Objektív Sajtóorgánuma, ahogy a jóvítéz Meszlényi mondta, írt egy levelet a Magyar Stábjának a Tisza Prátnak.
Ők mondták, hogy jönnek. De nem szeretik a börtön tölteléket! A Szabolcsnak előbb megy híre, mint, hogy gondolna az ilyen történetre.

Igazmondással jövök! A Kerekasztal tagjai hamarosan manifesztrumot kiadnak.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának huszonhatodik napja. Kedves Sümegiek!

Babgulyást készítek, a babot főzöm. Már puhul. Mellé stanglit tepertő krémmel ajánlom.

Igazmondást hozok!


Indul a hergelés, a hazug, álnok aláírásgyűjtés. Kik tudtak mindenről, akkor semmit se tettek, most a választókat ezzel mások ellen hergelik fel!


Ne döljenek be nekik, az adataikat ne adják meg! Figyeljenek ha nem akarnak áruhitelt, mint ahogy ez szabolcsi megszokás! Nekik a sümegi választók hülyék és megvehetők. Ők mondták. Hallani akarják?

Igaz szó kötelez. Egy vasvári hazug történet. A négy sümegi hős, kéz kezet fogva, vállvetve, karöltve Vasvárra leugrottak. Megbeszélést hazudtak, amikor csak a kocsiban a hazugságot rágták át. Vasváron a polgármester és a testület, de még a lakosság is felháborodott, hogy ez a négy sümegi alávaló gaz, mit keresett ott.


Egy város nevében kérlek benneteket, hogy a feszültség keltéseteket máshova ne vigyétek. A várost csak szégyenbe hozzátok!

Komolyodjatok meg végre!


Mit gondolnak, ez a nyerő? A Jutkáéknál ez a menő? Vasváron senkivel sem tárgyaltak. Az ottani polgármester mikor kellett intézkedett, ott jogos volt a felvetés, nem volt 11 kilóméterre másik lehetőség. Ugye mint nálunk. Mit is mondtok a Dobó Zoltánról? A kemény lapuról?
Aláírást akartok gyüjteni, ami felesleges. A Mihály Fönöke itt az illetékes ez ők nem értik meg. Az ügyelet átalakítása Nemzetgazdasági érdek. A Navracsics veletek kezet nem fog. Mert ti hazudtok és hergeltek, róla hazugságot terjesztetek!

Rövid lett az igazmondás de velős, mint a pirítós. A Mihály arcára hamarosan ráég a hazugság. Jön még vargaföldi arcpíritó történet. A Hűségről és a becsületről.
A képviselői hazugság átkáról.

Az ügyelet újra nyitásátnak ügyét a városvezetése egy éve intézi! Nincsen szükség rátok!

Ha a képviselőitek részt venénnek a testületi üléseken akkor tájékozottak lennétek. Így végzik a megválasztott képviselőitek a munkájukat!

Napról napra megmutatjátok. Nem vagytok a Közéletbe valók!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.

Testedet, mely maga volt a fenség,
durva, kemény kéreg fonja át,
s te más leszel, merő idegenség /Réfi János/



Krisztus után 2024. év április havának huszonötödik napja. Kedves Sümegiek!

Gyorsan telnek a napok, érkeznek az év első gyümölcsei. Példul a nagyon finom cseresznye. Ajánlom fogyasztásra, egy tavaszi lébőjt kurára. Vigyázzanak azért a külső nem mindig egészséges belsőt rejt. Lehet, hogy belül rohad és kukacos. Mint a Főhősünk Szuper Csapata, az Élhetettlenebb Városért Egyesület külsőleg egységes csapata.


Mit várhat a város lakossága? Mire ébredhet fel? Kérdezik oly sokan! Igazmondó példát hozok, a mait.


A Mihály hazudott, csak a szokásához híven, igaz szava neki sem volt egész életében, a hitvesi igen meghazudtolásán se lepődünk meg. Mai napra elvitte a Főhősünkkel a Máriát, kinek erkölcse megfogyatkozott, szegény tiszteletre méltó férjé nevére szégyent hoz. Vitték a Jánost is, a bimbókat imádó, a serdülő virágokat nézegetőt. A szabolcsi BIO díszletet! Hát ha népszerűbb lesz a KISZ telepi nyugalmas közösségébe. Belőletek ott sem kérnek.

Gondoltatok egyet, hazudtok és hergeltek. Ügyeletet hazug aljas módon igértek. Minek a Főigazgatő a mentősöknél, ki a Mihály főnöke nem örült. Sőt a galambom ilyedtében a padlóra huppant. Csiripelik a cinegék, nem sokáig lesz a Mihály a mentősöknél vendég. Mi is a vendég titka? Egy megtűrt embernek mi a dolga? Alázattal és becsülettel lenni mások felé, a feljebb való feleteseket tisztelni kell, nem a nyakukba hátulról ürüléket önteni.


A Mihálynak annyira fontos a Városunk, hogy mikor az országos ügyelet terveket megtudta, Ő a mi érdekünkbe elhallgatta. Hazugságra felhasználja!


Mindenkinek meg van a véleménye, a kerekasztal hű tagjainak is, de az egészségügyi hergelés nem játék! A Kormány döntése, hogy ügyelet nincsen Sümegen. A város arra feljogosított vezetők a lépéseket évekkel ezelőtt megtették. Mindenki értésére adták, a Mentőszolgálatnál. A Törvény az törvény. Vonatkozik ez Sümegre is, és bármely településre.

Mihály fejezd be! Követtél el bűncselekményt, félrevezetést. A zirci Önkormányzatban a volt sümegi aljegyző, az Ernő se szeret téged. Belopakodtál, pályázati ellenőrnek kiadva magad. Az ítélet megtévesztésért lesz a jussod. Ne feledjük Nagykanizsát sem. Ahol a Cseh Gyulával ugyan ezt a bűncselekményt követtétek el. Hergelni akartok minden sümegit ezzel! A szabolcsi módszer Sümegen továbbra sem nyerő! Nem kérünk a Katonák sarjából! Itt az Éva nem harap almába.

Igazmondást hozok, az eskü kötelez. A pajzsommal a várost megvédem. Apródjaim a városban sepregetnek.

A galamb hozta, az egyik bagoly utána járt.

Egyszer volt hol nem volt. Egy élhető kisváros. Miben már akkor is voltak az Élhetettlenek. A hazugság költői, a zsarnokság képviselői.
Volt egy nagyra becsült orvos, kinek szavára a felesége nem hallgatott. Kit nagyra becsültünk, sokan meghallgattuk, kinek halálán a Főhősünk kacagott, hiszen szerinte a városnak csak Szíjjal ártott. Betegség volt a város testén. Isten vigyázzon rá, hiánya a városnak űr! Kinek felesége már nem oly tiszteletre méltó.
Hívjuk csak Máriának, de ahogy szoktam mondani, Mari. A tegeződés most sem maradhat el, a gyerekeink együtt nőttek fel.

Emlékszel ugye mikor a sok sok beteged neked segített, hogy a rendelés, a Pszihiátriai szakrendelés megmaradjon. Hogy te vissza jössz és végzed a dolgod, több száz beteged rád számított. Mari, mindenki fejét a falhoz verted, emiatt egy pár beteged földi életének befellegzett. Sorsok voltak a kezedben, de te nem jöttél vissza, hazudtál, inkább a kórházban maradtál. Kik oly sokat dolgoztak érted, te őket a Krisztina által érzett bosszú állásod miatt csalódásba, tönkre tételbe hajszoltad.
Hazudtál te is a fűnek és a fának a bosszúállás lett a te asztalod.
Számítani rád nem lehet. Alá támasztja ezt sok beteged!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Réfi János vers részlet: “Megláttalak, s azóta nincs nyugalmam. És reszketek, ha közeledbe érek.”

Krisztus után 2024. év április havának huszonnegyedik napja. Kedves Sümegiek!

Felküldtem az egyik bagolyt és a szép galambot a vár ormára, figyeljen Padányi városára, lássuk mit okoz a választás mámora.
Óva itek mindenkit kiknek érdeke egy és ugyan az a vita most elmarad. Egy a vér és az eskü, egy ki ellen győzni kell, a város érdeke az első.
Minden fia a sok évszázadot megért vár tövébe, hallgasson a lovagi kerekasztal hívószavára.

Főzéshez készültem, de most már nem csak én vendégelek, várom a finom étkeket. Jól fog esni érzem.
Nem marad a város egyetlen egy fia sem a lovagi vacsora nélkül. Sümegi fajd sül éppen.

Igazmondást hozok, mit olvasni kötelező, május 10-ig lesz ellegendő. Akkor is egy ítélet születendő.
Hát jól figyeljenek!

Kik megjátszák magukat, hülyének nézik a város lakóit, de esténként az irodában ülnek és álnok terveket szőnek. Mert ha kiürült a családi kassza, jó lesz a város kassza. Jó Oszkó módra.
Nem fogtok ti már nyilvánossan se kezet, kerülitek a Főhősünket, a Szabolcsot, mint ha nem létezne, nem is lenne a véretek. Pedig ez csak a választási megtévesztés, mert tudja a bűneit egy ország elítéli. Kiknek gondolata igaz, róla negatív véleményt alkotnak. Nem mutatkoztok ki, amikor a Barbit nem régen egymás után elégítettétek ki. Ha az érdeketek olyan volt, a Lajossal a hajatok is egy volt. Egy elvetek volt, szociálistából szélső jobboldali ajtó zárult. Más hátán felkapaszkodtatok, mindenkit a volt feleségével riogattok. Ti több kárt okoztatok eddig, mint bárki e városba vala.
Halljuk hát az igazat.

Szállt a galamb a város egyik utján, az Oncsa telep környékén. Hol a varjak azt károgták, szavazatért könyörögtök és azt venni akarjátok. Egy kívülállóval nyerni akartok, kinek már az indulása iz gaz hazugság. Kinek köze a városhoz, mint a egyesület elnökének a házakhoz. Ki csak Fischer, kinek Kaposi nevet hazudtok. Ki a Shell kúton lisztel vítézkedett. Sümegen Kaposi-Fischer nem létezik, már a név is megtévesztés. Szavazatokat venni, helyi névvel, igazán becstelen.! Ez hívják választási etikátlan csalásnak! Jegyezzétek meg, hogy nálunk a cigány szavazata nem eladó! Itt Sümegen a magyar a cigánnyal, cigány a magyarral van. Itt nem lesz trójai faló!
Úgy jártok, mint a tapolcai cigányok, jó tíz éve egy izzasztó éjszaka derekán. Mikor a Főhősünk sokad magával a sárga szép zsigulit az árokba beforgatta, az utánfutót róla elvontatta. Cigányé volt, egy tapolcai ifjúé, kinek ez volt a kenyere, de a Főhősünk ezt is elintézte. Ki nem hiszi járjon jól utána, a Veszprémi törvényszép a becsületes gazdája. Lopás, rongálás és garázdaság. Ez csak az apró szabolcsi felfordulás.

Ér egy kiló almát vagy pár múskátlit a szavazatotok, mit sem a boldog nyugalmatok? Gondokozzatok, mielőtt bedöltök!

Hosszabb a kolbász a napnál, kezdődik a várva várt igazmondás.

Van két hős, kik a várost védik, kik a Mihállyal szembe szállnak. Kik védelmezik Kisfaludy örökségét, Ramassetter óva féltett örökségét. Kikre legyünk büszkék, emeljük őket kézre, bízzunk bennük, a városnak ez az érdeke!

Megtörik az átok, májusba a két csodálatos dátum.

De a lovagi szerencse szám a 21!

A május 21!

Ki hiányzik a képről, ki sajnos beteg, kire a galambok vigyáznak. A Vattay-nak az egészsége fontosabb! Pihenjen hát professzor úr! Köszönöm az igaz szavakat!

Oszkó Zoltán lépj vissza, jöhet a Hazugság ára?

Március 15-én együtt koszórúztatok, húsvétkor együtt díszítettétek a parkot. Most már egymást szégyenlitek?

Sümegi ember nem felejt!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Vers 1720-ból.

Kovács Mihály azt mondja, ő a legjobb,

De Sümegben már régen megbüntették az álnokságért.

Összevissza hazudik, minden mozdulata gyanús,

Vajon lesz-e vége ennek az egész cirkusznak?

A város szíve már rég látja át az árnyékjátékot,

Egy másik polgármester-jelölt kell, aki tisztességethoz.

Az emberek nem hűtlenek egy új kezdetért,

Kovács Mihály csak egy hazudozó marad.

Dolgozni kell a jólétért, nem lehet állandóan hazudni,

Igazság kell, egy vezetőt, aki valódi.

Kovács Mihály téved, ha azt hiszi, lenyomhat mindenkit,

Az igazság fenn fog babért aratni, ezt be kell vallani.

Az út végén arany naplemente csillantja be a Várat,

Egy új polgármester ül a széken, a város büszkesége.

Kovács Mihály hazugságait elfelejtjük, mint a régi álmokat,

Sümeg előre néz, boldogság és az igazság irányába.


Krisztus után 2024. év április havának huszadik napja. Kedves Sümegiek!

Estére pirítós kenyér volt, házi kolbásszal. Jól esett. De ez az igazmondás a becsületes vacsorára has fájást, a későbbiekben a Szuper Csapatnak fejfájást hozhat.

Igazmondást hozottam, jól figyeljenek.

A boldogságnak legnagyobb támaszpontja az igazságszeretet és hűség; hazudozás s bizalomhiány oly akadályokat gördítenek az ember útjába, melyet csak nagy keserűséggel és igen nehezen háríthatunk el. /Kalocsa Róza/

Egy verseny akkor tisztességes ha az ellenfeledet becsülöd, és vele a versenyben tisztességesen viselkedsz. Vele tiszteletre méltóan versengesz. Nem hazudsz, igazat mondasz.
A Szabolcs felsége tudják a Mihály, ikertestvére a Zoltán. Körükben az elvrokonságuk. Mária, Gergely, János, Péter, Roland, Dorottya. Szép díszes család, sorra hozta a csapatba a bűnös múltját. Egyik sem tiszta, ha nem hiszik járjanak utána. Nekik a fenti elvek nem kellenek. Hátuk mögött nem csak emberi megbocsájtható apróbb tévedések. Van már aki kényszerből indul, arcáról eltűnt a vigyor. Ki a Shell kutas igaz kalandokról mesélni tudna. Ki a lisztet zacskóban osztotta.


Mindenki magából indul ki. Ez az igazmondás alapjáé. Talán lassan húsz éve is volt, mikor a város farkasa csapatostól indult. Jó pár aláírást szedtek is a lelkes úttőrők, a vörös szekfűs hír vivők. Mikor megunták a banánt az íróasztalból előkerült jó pár fénymásolat. Púpos volt a hátam, amikor régen mesélte valaki, nyugalmat a Mennyben neki! Ki nagyembernek érzi magát, ismeri a város lakosságát. Felkeredve a kisapród kit minden ismerünk, kit a hű mestere az aláírás másolásba bevezetett. Itt megtanulta a másolás fortélyát és minden csínját. Ugye emlékszel még, Aléb?
Néhol jól jött volna a halotti bizonyítvány. Sok cédula kopogtatott. Régen nem csak a szomszéd borozgatott.

Van a Némethné Mihály egyesülete, kik másokat vádolnak, mikor a város neves éttermében, hol anno a Deák Ferenc is megfordult, a sok ajánlást az aktivisták és a jelöltek saját kézzel szedték meg. Nincsen szükségük a másolásra, mindenki a saját csapatából indul ki és hergeli a várost, mert ti nem nyertek itt még zsákba macskát sem. Nem lesztek ti helyi Magyarok, a Magyar(ok) már megvilágosodtak.
Mihály édesanyád Facebookján miért írogatsz kommentet? A Szabolcs katonája az Éva mesélt nekem. Kihasználod kit nem szabadna!

Itt a becsület mi nektek nincsen, az ellenfeleitek mind tisztességesek és becsületük van!

Kik igaz hittel indulnak nekik sikert kívánunk, az álnok csapatnak bukást a hazugság oltárán!
Tisztességes legyen minden másik fél egymás között ezt kéri a Lovag és a kerekasztal tagjai, ki nem így tesz és a Jutka fiának szederínákkal tele tűzdelt útjára lép, a lovagi pajzsból nem részesül!

Lopott logó, hazug szavak, hergelés – ez a programjuk, az Élhetettlenebb Városért Egyesület programja!

Sose felejtsük el ki a Csapat Kapitánya.

A Lovag szól ha szólni kell!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának huszadik napja. Kedves Sümegiek!

Reggelire szallonás tojást hoztam. Sült krumpli ágyon. A mai napra kell az energia. Hiszen harcba száll a városunk összes igaz ifja!

A választási cirkuszt ezennel megnyitom!

Porondon a Szabolcs és neje a Mihály, és a sok idomított inasa.

Igazmondást hozok így ebéd előttre.

Vigyázzanak nézenek körbe kinek írnak alá és kinek isszák a hazug szavát. Kik a József kórház előtt gyülnek hazugságot énekelnek. Ígérnek fűt és fát. Megismernék a város kasszát. Akit csak tudnak becsapnak, erről szól a krónika, annak is a közelgő legjava.

Mai nap a versenyé a hazugságoké. Ki hányat tud az íróasztalon a sötét szobában másolni, ha nincsen meg a megfelelő mennyiség. De farkasod volt Szabolcs ebbe nektek is! Megtanította a másolás művészetét. Hibát ne kövessetek, halott ember aláírást nem adhat. Tudjátok az ominózus esetet.

Vigyázzanak ki áll a csapat érdek hátterében!

Kedves Sümegiek!

Nem minden arany ami fénylik. Keressék a csalást és a megvezetésnek a nyomát.
Kiben látják a Főhősünk arcát.

Tisztességes versenyt tőlük ne várjanak. A Janinak a kisleányok alá ne írjanak! A Zolinak pénzt ne adjanak!

Igazmondás főzők, ütősset így pálinkával tálalom.

Vigyáz a városra a galamb csapatom.
Vigyázunk, és a Jutka féle almát, mitől a Csipke Rózsika elaludt, el ne fogadjuk!

Az Élhetettlenebb Városért Egyesületnek ne döljenek be! Meglepetéssel érkezik a Bagoly.

Sok igazmondást hozok!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának tizenkilencedik napja. Kedves Sümegiek!

Főztem és sütöttem, tök krém levest. A sok igazmondásra megéheztem. Holnap lángost csinálok, mire mindenkit meghívok.

Gyülekeznek a fellegek, megérkezett a lángos. Legyen a holnapi napra egy kiadós csicska lángos Jutka módra. Mit a Mihálynak címeznek.

A körasztalnál össze ültünk, a küldött lovagi apródok is megjelentek, a galambok mindenkit a helyére reptettek. A lovagi kör tanácskozást tartott. Miközben berepült késve a az egyik Bagoly.
Igazmondást hozott. Megtörik a Lanczinger-átok.


Igazmondást hozok! Üzenetet Néktek!

Habemus Maiorem candidatum!

Van Sümegen egy igaz ember, ki pajzsot emel, a hősies csatába elindul. Ki tudora a jognak és a törvénynek. Kit eskű kötelez a védelemre, most már a városunk védelmére.
Dícső polgármestere lesz a városnak, kinek neve Károly. A Mér-Nyei völgyek patakainak vére csörgedeznek ereibe. Ki büszke származására, ősei munkájára.
Hála és köszönet, Isten áldása a város védelmezőjére. A vár ormáról a négy bagoly és a húsz galamb figyel rája.


Igazmondást hozok egy másikat, a szó kötelez.

Térjünk ki egy hazugságra. A Varga Flóra által írt ármánykodásra. Ki a Mihály hamis felesége.
Megdöbbenve tapasztalták március 15-én a lakosok, hogy a Kovács Mihály koszorúzott. Kinek ebbe a városba élni joga többé nincsen. Hergelni tudni kell, taníthatnád a jó népet.

Itt lesz a hétvége, újra itt lesz a tavasz hírnöke. Igazmondásokat hoz a Lovag. Tudják meg kik akarják megvenni a szavazataikat.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának tizenhetedik napja. Kedves Sümegiek!

Új nap viradt a vár ormára, besütött a felhős égről a Nap rejtőzködő fénye a Lovag Asztalára.

A Vár Úrhölgye hozta a kávét, az ablakot kinyitva a egyik hű galamb az asztalra leszállott. Félre is toltam a szalonnát. Jól átsütve szeretem, így az igazi nekem.

Hírt hozott rövidet és töményteli hazugságot.

Igazmondást hozok Sümegiek, így vernek át titeket! Így manipulálják Kisfaludy népét, minket!

Némethné Kovács Mihály lakossági fórumán nem voltak többen, mint 5-en. Az előadókkal együtt 8-án, Az ajtóból készült fotón látszik jól.
Hazudtok ti össze vissza, beindultatok, mint Sarvalyban a víz folyás. Abból kér a természét is, belőletek még az sem. Remélem a mostanira azok mennek el akiknek számadással tartoztok. Az öreg Németh rokonsága vajon ott lesz e?

Most hívod és hülyíted a városlakókat, 19-én újabb hazugságot osztasz. A 84-es út felett is haragszanak rátok, főleg a Szabolcsra pár nő, a Mihályra pár örökösödő kiknek a házas életét remélte tönkre tenni. Hol lakik a Széll, Isten Szent Jánosa. Kinek a szőr is feláll a hátán, hogy ha belegondol a Palota kerti győzködésbe. Nem vállal fel bennetek, ahogy ez a város sem. Hol a levesbe bele akart köpni. De mivel a 84-es fölött az Oszkó Zoltán háza volt, itt a lehetőség, hogy elmond Szabolcs, hogy a Rédei doktor neked mit mondott. Úgy is januárba lemondasz Zoltán, 15 éved nem lesz meg. A sok millió 3 év alatt lett meg! Tudod jól a Hazugságnak ára van!
“Behívtak és elmondták mi a megoldás… Nem lesz probléma, de én… (S.I.)

Harasztot se felejted el, a Németh Szabolcs ott lakik, a Németh Piroskával karöltve kártyázik. Mesélni kellene most már a május 21-ről, az igazmondást beindító történetről.
De reméljük visz egy kis tormát és a hölgy viszi a sonkát. Ők pedig elmondják a tormás történet minden alapját.
A Simon Katit ugye Mihály meghívtátok? Tudna mesélni a közös ház közös átkáról, a lakótársakról.

Igazmondást hozok, a fúrum előtt, hogy legyen miről beszélnetek.

De most tudja meg minden igaz fia a városnak. A Professzor Úr a Vattay Péter nem akart elindulni, kora és betegsége miatt, de megvezették, megfélemlítették.
Péter lépj vissza, szenteld a fiadnak és a lányodnak magad. Örög korod végén ne menjél bele hülyeségbe.

A Lovag helyőrséget állít, hamarosan az egyik Bölcs és a Bagoly Talpra Magyarok szervezetet felállít. Sümegen lesznek igaz hívek, kiket a kerekasztal tagjaiként a várost igaz hitre vezetnek.

A TISZA Pártot Sümegen a kerekasztal néhány tagja fogja képviselni! Isten általi jogom ezt bejelenteni. Nekünk mindenki testvér és egyenlő. Kinek ereiben a tisztesség és igazzság vére csörgedez.

Jól figyeljen kire eme ősi tekercs szövege vonatkozik!


“Ne merd vala bántani te Gaz! Ki az igazat cselekszi, kinek népe első, ki győzelemre viszi. Kire pallost rakott a jövendő, kezébe az igazzság kövét adta. Ki hűn fia Istvánnak, ki Mária kegyelméből végvárat mászott. Kire a bajban a bölcs lovagok vigyázanak, cselszövés és ármány nem lesz e várnak asztalán.”

Nem felejt a Bagoly sem, igazmondás a kenyere!

Mihály hiszel a hazugságban még? A sümegiek, tudod ahogy mondtad, hülyék és agyatlanok neked? Gondolkodni se tudnak? Pedig az Oszkó Zoltán szerint ő vagy a Szalai Mária alkalmassabb lenne polgármesternek, mint te!

Ennyi év se volt elég, hogy benőljön a fejed lágya.

A 19-i program röviden:

  • Fotó készítés az 5 emberről, parókák beszerzésével. (Intézi: Szabolcs)
  • Hazugság megbeszélése a Facebook poszthoz. (Ötletel: Mihály).
  • A megjelent háztulajdonosok kérdéseinek a meghallgatása.
  • Festő szakvéleményének kikérése, hogy a Loptalak felírat színe illet e a ház színéhez.
  • Oszkó Zoltán végre izgalommal elmeséli a Hazugság árát, és könyvet dedikálja. Lemondását bejelenti.
  • Dr. Szalai Mária elmondja, miért baj ha hazudnak a közvéleménynek.
  • Dr. Ponikfor-Gazda Gergely bemutatja a Mások újság cikkét és elmondja, hogy nem ért egyet a Szabolcs tevékenységével.
  • Prof. Dr. Vattay Péter elmondja miért nem akar indulni és megpróbál haza menni, bár ugye az Egyesület tagjai rá nem vigyáznak. Vajon kinek mi az érdeke?
  • Meglepetés vendég: Sebestény Zsolt elmeséli miért lépett ki a Szuper Csapatból. Neki hinni szabad és kötelesség, a Lovagi asztalnál, apródi helyet kapott.
  • Kovács Mihály elmeséli, hogy a Városnak az 500.000 Forintot mikor fizeti ki, amit a bírósági per során kellett lenyelnie.
  • Kult. program: Érettségi bemutatás, hamis érettségi versenyeztetés. Vajon valakinek van még takargatni valója?

Fővédnök: az egyik hű szerető.

Érdeklődés a szavazó urnánál kiemelkedő lesz.

Az ügyeletben keressék a https://www.mentok.hu/ugyelet/ -i oldalán az elérhetőségeket, ne pedig a helyi vezetést. A Mihály hazudott a Lovag utána járt, törvényi volt a megszüntető felhatalmazás. Nem a város vezetés miatt nincsen ügyelet!

Talpra Magyarok! Talpra Sümeg! A rab lánczot, mit a ez a két ember a városra rárakot a választáson vegyük le!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának tizenhatodik napja.Kedves Sümegiek!

Igazmondást hozok reggelire, a galambom elszállt a Péterhez! Neki dobos tortát szelt fel.

Mihálynak az a baja, hogy a Jutka fiának nincsen igaza.

A Bagoly az új álnokság hírét az esőben gyorsan repülve hozta.

Van Sümegen egy Egyesültet, az Élhetettlenebb Városért Szuper Csapat kik folyamatosan hergelnek és megtévesztenek. Másokat megvezetnek, az orvosi ügyeletről hazudnak, ha kell az ügyelet ajtóba a Mihály az Oszkó Zolival lábatlankodik és messiást játszik. Nem más ez, mint ikertestévre a kanizsai eset, ahol hazudtak magukról, hogy ők a várost képviselik.

Magyar Pétert és szervezetét kihasználva Talpra akarnak állni, magukból hergeléssel Talpra Magyaroká akarnak vállni. A TISZA párttal se mossák magukat tisztára.

Szavazatot akarnak ezzel venni. Mindenki figyeljen oda, szóljon a másiknak, Sümeg a megtévesztés Mekkája!

Ügyeletet az Országos Mentőszolgálat vezérli, a Mihály fönökét kell ilyen ügyekbe keresni. A Mihálynak már nincsen esélye nála sem.

Figyeljék a LIDL-nél a hergelő matricákat az éj leple alatt rakták fel! Ányos ez a történet. Miről Magyar Péter és szervezete nem tudott, ők ehez nem járultak hozzá, nem aszisztálnak a csaláshoz.

Magyar Péter nem kér belőletek, hazudtok és nem vagytok tisztességesek! Az Ő hátan itt ti Sümegen nem nyerészkedtek!

Tudják már ők is a felfüggesztett börtönt és a sok házas esetet, tudnak ők is mindent rólatok, hazudni felesleges!

Lesz ki igaz és méltó a Péterrel való kézfogásra, ki a városunkba örök ifjú.

Kinek fontos a városa lásson át a szitán és ne engedje ezzel nyerni ezt az ámok futó bandát.

A Lovag pajzsot emel, mert szólni kell. Veszélyes fegyver ha valakit a nemi identitásával bántani akarunk. A melegek velünk egyenlőek, ugyan olyan értékes emberek. Kire gondolnak a tanácskozások háza táján, a rég múltban írt segítség nyújtási tanácsadást olvassák át. Mindegy az heteró avagy meleg, senki ne azonosuljon a hazugsággal és a megvezetéssel. Régi önmagát ne hazutolja meg kérem. Figyeljen oda milyen a társaság. Gazdája legyen inkább az igazmondásnak, ne engedje, hogy róla az a csipet csapat a háta mögött megalázás gergelyi krónikáját szerte vigye.

Óva intek mindenkit az identitás fegyverként való felhasználásától!

Nem süllyedhet mélyebre a Városunk!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának tizennegyedik napja.Kedves Sümegiek!

Igazmondást hozok ebédre, a gulyás leves mellé, ami tepertős pogácsával finom. Az embernek jól esik hamarosan a szamóca, csak Sümegen figyelni kell, sok hasonló csiga van!

Immár lassan öt éves igazmondást hozok, egy hazugságot. Mit megcáfolt az ki a városra vigyázni akart, de rá is a Főhősünk és az egyesülete mocskot teregetett.

Itt látja kinek szeme tiszta, hazug ez a banda!

Mihály: Akinek belevilágítanak a szemébe, annak nagyon sötét lesz a fejében!

Ugye Szabolcs ő is egyetért a felírattal, tudod a Zoli házánál lévő Loptalak felírtattal. Ennek is van egy nagyon igazabb és zsebbenyúlós története, egy vagyoni kezelés utóhatásának csillaghullásos igaz meséje. Ez a Hazugság árának a középső része, nagyon röviden kifejtve.

De így vasárnap Húsvét harmadik napján – nem mindegy a hús, hogy veszük magunkhoz, talán a szomszéd padlásáról lopjuk, ugye Szabolcs- rövid történelmi igazat hozok.

Meséljenek az igaz képek:

Itt olvashatják a sümegi Hamis Krónikásokat, érdemes megnézni! Naponta ők írják a jobbnál jobb meséket.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának tizenharmadik napja.Kedves Sümegiek!

Ebédre Önöknél mi volt? Nálunk töltött káposzta Jutka módra. Kis hazugsággal fűszerezve, megtévesztés ágyon Jutka módra tálalva délbe. Május 10-én, Lanczinger-becsinált lesz.

Igazmondást hozok, egy választási logó igaz történetét, a Németh Szabolcsné Kovács Mihály egyesületét.

Városunk Főhőse és Szent Gyermeke a Szabolcs, ki ha kell nem csak hazudik lop is. Karöltve kézenfogva a hős Miskával, a Katona Éva fiával.
Reméljük anyukája a frontinos óra után szólt a fiának, a lopás az bűn és nem szép dolog.


Nem leszel te itt polgármester, de még lakos sem.

Hergeltek mindenkit mindenki ellen, most pedig a logótok is hamis.

De hiszen érthető a dolog, össze nő mi össze tartozik, a Rédei végvári vitéz pajzsárol a Lanczinger apródnak jutalmul a Szeretem Sümeget címerét átadta. A címer állatotok legyen a patkány, lehetne mikor megy be egy házba.
Hiszen az Oszkóval és veled is kezet fog, megértem ha ezért segítséget ebben is nyújtott. Lehet bele tartozott a 30 millió forintba és annak fölébe? Hamarosan megtudjuk. Bűnös ember a másiknak segítő kezet nyújtott.

Vajon a kép biztos ott készült? Hiszen a fákon már van levél. Olyan furcsa ez a kép.

Mit gondolnak Önök, hányan voltak a tegnapi Élhetettlenebb Városért Egyesület beszélgetésén.
Nem volt teltház, rajtuk mindenki átlát.

Szégyen szemre hamarosan az országos médiában ismét Sümegen az ország szeme.

Szállnak a galamok, meg érkezett a Sas, ki a Lovagnak igazmondást hozott.

Amelyet hamarosan megosztok! Beszéljünk majd arról is ki az akit indítatsz de vele bankszámlát nyitatsz és a pénzedet mi bűnös nálad rejted el Te Szabolcs.

Ha ez rajtatok múlana, ez egy Bűnös város lenne!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának tizenkettedik napja. Kedves Sümegiek!

Igazmondást hozok, kezdődik az álnokság, kávét hoztam, buktával. Mivel semmit se tettek minden ebédet tönkre akarnak tenni. De rossz hírem van nekik. Megsült az első adag ízes bukta. Mivel mindenkit rossz színben akartok feltüntetni, ezzel magatokat fényezni.

Ma a Sümegi Szó oldalán a Kaposi-Fischer Roland, ki egy sümegi tanár férjezett nevét, lányát elvéve, saját nevéhez hozzá csapja a nevet. Mert Sümegen cigányok között népszerű akar lenni, ezzel képviselői helyet szerezni. Gazdája vele a pénzt a cigányoknak viteti. Figyeljetek Cigányok! Benneteket lenéznek és szídnak, megaláznak. A házatokat elveszik, elárverezik. Hőssék háza oda, pár sümegi romát börtönbe tett, mikor a kereket lopatta és lopta velük külföldön. Gazdája kérésére kézzel markolja a trágyát ezzel szennyei mások városát. Annyira van közöd ehez a városhoz, mint Kovács Mihálynak a házaihoz, de még a Sebestény Zsoltinak is több köze van a varga suszter Flóra lányához, Románia után kényeztetés volt helyben is a java, volt nagy orgia.

Németh Szabolcs pont te bezélsz és üzensz és hangulatot keltesz? Amikor az érettségid miatt ellened rendőrségi ítélet született?
Pont te szólsz kinek segítő farkasa ingatlan saját zsebbe becslő bizonyítványt vettél.
Szádra venni neked senkit nincs jogod, te börtönben ült, felfüggesztett, örökössen hazudozó!

Lovagi rejtvény és kirakós amit nem sokára megmutatok. Ki és mi lehet nála a kírakós kevés darabján?

A Vattay földjeit átjátszó, állapotát kihasználó. Tudok mindent, elmondta a Tamás vizslája. Elfelejtetted ez itt a Bakony, a Balaton-felvidék kezdete, nem a Tóth-ok földje!

Lejárt lemez már a Kriszta, törödjünk veletek kik közszerepre vágynak.

Hogy halt meg a László és az Attila? Milyen házba lakik a te hűséges szócsőved és katonád az Éva?

Ki az a akinek az állása miattad van veszélyben? Kinek az oldalán nem csak a szeretői ágyadban van bilincs. Kitől tormás lesz az ajkad, kinek az ágyában a feleséged mellett hemperegsz?


Pont te vagy az akinek hamis az egész élete, bűnöket és a város elleni gaztetteket felhalmoz, hogy másokról véleményt mondj.

Navracsis Miniszter Úrnak, ki vigyázója Padányi földjének többet a szádra ne vedd és ne tedd! Te minden képviselőnknek ahol tudsz beteszel. Szép színbe feltüntetni magad szemében már felesleges.

Álnok szócsőve vagy a hazugságnak, a feleséges a Mihály és a díszes családod.

Az orvosod a Mária kezdhetne már valamit, a Jutka fia fertőzésével 8 embert a város előtt bohócá tesz.

Lehet pakolni Sümeg nem vevő erre! Ti keltitek a hangulatot, rólatok minden szennyes dolog a városban kiterül.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának tizenegyedik napja. Kedves Sümegiek!

Ebédre desszertet hoztam Önöknek. Eper lekváros palacsintát. Jól esik ebbe a lehűsűlt időbe.
Kávét is csak finoman, mert úgy járunk, mint az Oszkó Zoltán, kiakad a vérnyomás mérőnk.

Kovács Mihály hogy jössz ahoz, hogy a Papp Imre Várkapitányunk és a Családja által homlokzat felújításra felajánlott 30 millió forintod megköszönd? Ezt te magadénak érzed. Joga megköszönni a Sümegieknek van, nem egy bűnőzőnek, mint amilyen te és a Németh Szabolcs vagytok! Sofőrnek is alkalmatlan vagy, oda piszkítasz ahol enni kapsz!

Mihály neked még a házad se a sajátod! Nem, hogy az előző házad, még a lélegzetvételed is hamis!

Mit képzelsz te, hogy papolsz a becsületről, a hűségről, az egyenes tisztes életvitelről.
A Simaházi Hajnival a közös fotód látni akarod?
Semmi közötök Sümeghez. Egyhez van közöd, a Főhősünk katonájához az Évához! Neki is elfogyott a becsülete, mert a házakat fitogtatókat fenyegeti.

Mit képzeltek ti magatokról? Vagy ti nálatok ez a béke?

Balra látszik nekik mi a béke. A hölgy is a kamu indulók közt lesz Szabolcs? Nektek akik nem rátok szavaznak, ők férgek és hulljanak!

Tudom mi a terved. Pár idős embert elindítaszt a szavazatok leadása előtt, hogy megoszd az ellenfeleidet. Tudom minden lépésedet. Tőletek fog szavazatokat elvinni az Asszony Kórusod.

Ki van veled a képen Szabolcs? Róla írtad gúnyból és gyerekes betegségedből, hogy városunk egyik nagyjának a szemét kilövette?

Nekem a Lovagnak joga van mondani, a Papp Imrének hálát, a családjának köszönetet mondani. Felvértezett kardom a igazság, ez adja rám a a köszönet jogát.

Ezer éves álmokat nem fogtok tönkre tenni, sok minden megvalósúlt volna ha az Oszkó nem a Rédeinek adja. Azok nektek garasok voltak, a városnak egy vagyon.

A facebookon a lájkok fele hamis, a másik fele az a 25 a valódi. Ez vár rátok a választáson is.
Üzeni a hadseregem, az igazsággal mindenkit felvérteztem!

De Sümegiek a Főhősünkben ides tova több száz személyiségének egyike egy vadnyugati hős. Megmutatom hamarosan, szereti a vizi pisztolyt.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


A Bagoly ajánlásával:


Krisztus után 2024. év április havának tizenegyedik napja. Kedves Sümegiek!

Az éjj leple alatt Lakosság fórumra hozták a meghívót. Ha reggel behozták és zsírral megkenték, jobban fog csúszni ez a körítés.

Hibásak a pontok, hogy mik lesznek a témák én hát pontosítok!

Olyan helyekre tereli a témát ahol úszott a 2019-es választás. Most se lesz másképp a Galambok megelőztek titeket.

16 lakások mellett lakik a Jani, tudjátok a gyermekekről verset író Réfi János. Ő ezzel ott kampányol, muszáj mert gyűlnek a fellegek eddig ez a Füstbe ment terv.
Szépíteni jó és szép dolog, de nem a kampányban megígérni, mert a Janinak ez már presztízs kérdés. Kiállni ilyen emberekkel nem szégyelli magát. A Szabolcs tudja minden viselt dolgát.

A Rákoczi utcát felújítaná, ide oda amoda ennek 70 millió forint az ára. Várost vezetni nem tudtok, ezt csak Uniós pénzből az arra méltó vezető felújítja.
Teljes víz elvezetés, komplett kivitelezés, hergelni az embereket ezzel lehet. Felejtsétek el, a költségvetésbe a Fehérkő körülőtti utcák gondját kell megoldani, azokét akik ezer éve járnak a kavicsos utcákon. Nektek ők nem fontossak, tudjuk mi a véleményetek! Tudni fogják ők is , a Szabolcsot hallgatva. A Rákocziak is fontosak, a kereksztalnál minden sümegi egyenlő!

Simon István utcába lakik a Messzi Lény a Dezső, neki ígéritek a fűt és fát, a hazugságra rávenni nem tudjátok. Kellene oda a járda, mert nektek a testületi szavazat a fontos, megmondtátok: ha a Dezső nem lakna ott, az se érdekelne titeket ha meteorit csapodna oda. Arra nektek a hülyék és a koporsóból kilépettek laknak. Te mondtad 2021-ben Szabolcs és Mihály te ismételted!

Kenyerégyár mögött mit akartok? Kinek a háza van a Szabolcs pénzéből? Melyikben mit bújtatok?
A válaszra a lehetőséget megadom.

Oszkó Zoltán felejtesz az lámpákat gyújtsd már fel. Világosság nincsen a fejedben.

Legyen ez a április 12-ei témátok:

  • Németh Szabolcs kecskeméti ítélete, az általa elkövetett bűncselekmények, az ezzel való Egyesületi összefonódás.
  • Németh Szabolcs általi hergelés, hazudozás, megvezetés.
  • Dr. Szalai Mária beszámolója a pszihopata betegségről, annak kezeléséről és a lemondásának bejelentés, és hogy elmeséli, hogy miért jó gyülőletből indulni.
  • Kovács Mihály beszámol hogyan jutott hozzá Németh László házához, hogyan tette be a Főhősünkkel a lábát a Somogyi Attila házába. Szeretői bemutatása.
  • Dr. Ponikfor-Gazda Gergely beszámol az elfogadásról, a bántalmazottaknak való segítség nyújtásról, véleménye, hogy a háta mögött a Szabolcs, hogy melegezi és szégyeníti.
  • Kaposi-Fischer Roland beszámol a sümegi szó előtt áló perekről, miért lett szerkesztő, hogyan kell kihordani az éjj leple alatt a szennyező írásokat közreműködik Ányos Péter, hogyan kell idős hölgyek nevében a hangulatot gerjeszteni.
  • Réfi János beszámol a verseit iklető kis serdülő szerelmeiről, parki élményeiről. A versei értelméről és a szűzi életéről.
  • Dr. Vattay Péter beszámolója az 5 éves emlékeiről. (1 percben). Bejelenti lemondását, benyújtja a gondozási eljárást megindító lapot hozzá. A Mártírok útja-i albérletről való mesélés, a földek igaz története, az ahoz tartozó állami támogatás, szerződések megkötésének várható időpontja.
  • Cseh Gyula beszámolója a munkahelyén tapasztalt betegek viselkedéséről, és az aláírásokról. A gőgős viselkedésének visszavezetése.
  • Nagy Dorottya beszámol a kleptománia kezelési folyamatáról, a szárogatóról elvitt ruhák tulajdonosainak felkereséséről. Milyen mélyen hatolt bele a Főhősünk és barátja.
  • Gasztrónómia: Miért nem népszerű a sümegi nőknél a Főhősünk által kínált Tormás gomba.
  • Oszkó Zoltán beszámol a Hazugság áráról.
  • Sztárvendégek: a házaknál közremükődő ügyvédek.

Kérjük előre jelentkezzenek be, az érdeklődők miatt óriás kivetítő lesz a Fő utcán elhelyezve.

Védnökök: a megalázott szeretők, a kisemízett örökösök.
Díszvendégek: minden sümegi.

Kedves Sümegiek!

Igazmondást hozok! A Gesztenye virág fesztivál miatt a Lanczinger-csapat a hangulatot kelti, a népet hergeli. Egy szép programot a jegy árakkal tönkre akar tenni.
Ne higgyenek nekik! Élménydús rendezvény lesz. Menjenek élvezzék, a Szabolcsékról a biztonsági szolgálat gondoskodik. Ők a parlagfű virágzást ünnepelik.

A Spotify-on hamarossan az igazmondás listát a Szuper Csapat hangjaival hallhatják!


A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Sümegért, a lakossággal összefogva közösen indulunk! Egységes csapatként képviseljük, hogy Sümeg egy lendületes, erősebb, élhetőbb és kiszámíthatóbb város legyen.


Krisztus után 2024. év április havának tizedik napja. Kedves Sümegiek!

Vacsorára rétes hoztam, káposztásat, igaz nehéz így 10 óra fele, de lehet a gyomrott megüli. Nem én sütőttem fura az íze. A Jutka fia konyhájából való, ezt maguk sütőték és égették oda.

Igazmondást hozok, nem leszek rest!

2019-ben mikor választás volt a Főhősünk a Szabolcs, hogy a Mihály és a Szuper csapat nyerjen bevetette az ütő kártyát. A Papp Imre pénztálcáját. Az Imre 20 millió forintott szét osztott, csak a képet kellett küldeni ,hogy kire szavazott a sümegi Szűz mária 2500 hű fia. Hergelésnek szánta, megtévesztésnek. Álságos és hazug a banda. Idén is tervezi, de ő nem a csapat tagja. Ne hidjék el neki!

Ma sietős dolguk volt a csipet csapat tárgyálni összeült. Lehet a Vattay-ról vagy a Navracsisos esetről beszélnek? Talán a Tibornak nem esett jól a múlt hazugsága. Kiderül az igazság, hamarosan megtudhatják Önök is!

Vagy a börtön miatt olyan ideges a Szabolcs, hogy lelki csoport terápia kell neki!
Mihály hazudik a fűről, meg a fáról. Hölgyeim a Szabolcstól kaptak már el Tormás gombát? Ajánlom figyelmükbe a teljes kivizsgálást.

Rövid voltam, készülök az ebédhez, de előtte kicsit pihenek. A Lanczinger egyik hazugságára fényt vetek.
Már nem sokan lájkolják az indulós posztot. Csak pár álfacebook és 4 fanatikus.
Mihály a fönöködnek tetszik a kampányod? Az egyik galambom hozta a híredet, rondán beszélsz a betegekkel akik nem támogatnak téged!
Figyelj minden galambom!

A Flóra még terpeszt rak a Sebesténynnek, mint a romániai úton? A Szabolcs az Évát katonás sorba rendezi?

Folytatom!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának kilencedik napja. Kedves Sümegiek!

Mi az igaz történet?

Elhozom Önöknek, de előtte a Püspöki Palotában a Hazugság leleplező tárlatát megnyitom!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.

Krisztus után 2024. év április havának kilencedik napja. Kedves Sümegiek!

Estére bundás kenyeret készítettem, a kertből összeszedett tojásból. Kis hagymával szeretem, a tormának lassan lejár a szavatóssága, tessék fogyasztani!
Jól esik az embernek ha a válára rárepül a sokat tudó hírhozó galamb.

Éjnek éjszakáján, mikor a vár ormát a hold se fényli meg a várost ellepik a fiúk a Főhősünk szuper csapata. Elindulnak szerte a városba, gumikesztyűvel a kézen, fekete ruhába. Álságos hírét viszik a hazugságnak, hozta a galamb a nyomdából a hírt, a rendeki hegy rész sümegi oldaláról. Hol a bernáth hegyi kutya csóválja a farkát a gazdájának.

Az egér rákta pergamenten a Kovács Mihályt terítik elénk megsajnálva, szidva és bántva. Róla szépet jót amúgy se mondhatnánk, de a gazdája ezt is elferdíti. Hírverést tesz neki. Kikürtölik a hamis híreket, a Mihály ezen “kesereg”. Katona vérét megrengeti a hazug állítás, ismértlődik a halál híres állítás! Itt jön majd a nagy Lanczinger-Kovács összeveszés, ő neki nincsen köze az Élhetettlenebb Sümegért Szuper Csapathoz. Mindeki figyeljen oda, kik ennek bedölnek a Szabolcsnak igaza lesz. Hülyék a sümegi szavazók. Sikerült a kampány nyúl ezért a Lanczinger fiú magához nyúlt.

Jól figyelj te kutyaütő Németh Szabolcs! A Kovács Mihállyal a homlokzatokat köszönteted ez lesz a városi sikered?
Kiknek a város ezt köszönheti te gyalázod ezt az embert. Róla utcát hazudsz, Vak Bottyának hívod. Róla is neveztek el valamit Szabolcs. a sümegi Szennyvíz telepet! Betegségen továbbra is nevetsz, ez is a te egyik betegséged.
Mit csináltál róla a Kovács Mihállyal? Mindent tudok. A városba ezt mutogatod. Ez vagy, rólad mindent tudok majd nem dupla korú vagyok! Ennyit jelent neked a városunk építője, kinek sokat köszönhet a város, hogy Sümegen a térképen egy pont és a világon egy páratlan barokk pompa, nem pedig rom.

Nézzék mit tett! A városba mit szép reptetett, mutogatott és körítést hozzá rakott.

Tudok róla mindent, most figyeljenek igazmondás következik kérem.

Tegnap este mikor csendesült a város a Szabolcs a költő Jánossal és az ügyvéddel a Gazdával kocsikázott. Nemeshany volt a céljuk útja, a költő legelőnek mondott virágos rétjének eladása miatt. Tudod-e János átvernek ezek téged? A tanuló pénz neked is eljön! Remélem gyorsan elveszted a hited, én szóltam!

Szabolcs itt ki van a képen amit te szerkeszttettél? Neked hol az érettségid, ki volt a farkasod az egyik végzettséged beszerzésénél.

Ez még csak a java amiket te kérésedre a Kovács Mihály és a varga suszter lánya csinál.
Katonád vérét erre használod. Kommentelésre az Évát felhasználod.

Dr. Szalai Mária mi a véleményed arról aki ilyeneket csinál?

Hogy mi az igazság hitele?

Folytatom, válamon a Galambom!

Hamarosan jön a többi igaz szó. Galériád lehetne a Püspöki Palotába.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának nyolcadik napja.

Kedves Sümegiek!

Jó estét nektek! Este gombát rántottam ki, finom friss idei csirke mellel, ahogy az a költőnk a Réfi János is szereti. Legyen zsenge, friss és szűz. Gondoltam veszek a Flóriba bolond gombát, sajnos elfogyott, a Mihály és a Szabolcs elhordta. Így már tudjuk, hogy miért bolondok.

Hoztam egy igazmondást, annak a közepéből, leszakítjük ez a virágot és a vázába tesszük. Mire vége a választásnak nagyon sok virág lesz a vázában, de ezek a virágok gyomok, amiket lovagias kötelesség kiszedni a kertből.

Vannak Sümegen akiknek a témája a temető és az azzal történő hergelés amiről ódákat zengenek, hogy ők a fasza gyerekek. Tesznek vesznek, kevernek kavarnak, hergelnek és felforgatnak. Főleg az idős Hölgyek és Urak megvezetése, naivságuk kihasználása, vigyázzunk rájuk!
Hazudták, hogy sikert értek el a temetői helypénzek érdekében, hogy nekik fontos minden sümegi, törödnek a megbecsült elhunytal (főleg példának okán a Somogyi Attila örökségével a Lanczinger Szabolcs hősiessen költekezett, az életbiztosítást a sümegi postáról felvetette, melyik postás volt a segédje? Semmi gond nincsen van itt igaz szó, a postafiók vezető a megmondó. Kibe a Szabolcs a Mihály karróját berakatta, így lett a pásztóróra, ki nem hisz, hogy ennyi nőt az ágyra széttett lábbal lefektetnek kérdezzék az emlegetettet, ha tagadnak a beszélgetések az alapok mik egymást közt váltottak) vigyáznak a kegyeletre azt sosem sértik meg, nem szídják senki anyukáját, igaz Mihály? Elhinteték, hogy olcsóbb lett minden, sikeres a tárgyalás, ők ezzel megalázzák a polgármester és az apródi testületet.
Szégyen szemre Mihály ismét hazudtál, látszik, hogy te hordod a szoknyát, ezt is ki gondolta a gazdád, a te hűséges urad.

Sajnos egy megbecsült, szeretett, tiszteletre méltó közösségi társunk, egy szeretett sümegi lakos az év végén a Mennyben megpihent. Sajnáljuk szegényt, szívűnkben imát veszünk elő, nyugodalmat és Isten szeretetét érdemli meg. Testvér nyugodj békében!
A közösség kevesebb lett.
A Római Katolikus egyház ki híveire vigyáz, a plébános úr remélem továbbra nem a Miskának ugrándozik. A választáskor nem neki prédikál! A Szent- Galamb atyám figyeli magát! József atya, Isten fia, ne feledd mit mondtál: “Ilyen hazug ember és házasság törőt nem láttam, mint a Mihály!”

Sokkal olcsóbb lett az úrna elhelyezés elhunyt szeretteinek, mert a Kovács Mihály és a Németh- Lanczinger Szabolcs ezt is elrendezte. Az Oszkó tudását bevetbe.Ha pénzről lett volna szó, sikere lenne, csak most már lyukas a zsebe.

Hazudtak, ahogy tették éjjel és nappal.
Nézzék meg kérem Önöket a Szuper Csapat megvezette:

Itt a számla decemberben az úrna hely 60.000 Forint! Hogy rendezted el Kovács Mihály, Oszkó Zoltán?

Dr. Szalai Mária mi a hazugság ellenszere? Mit ajánlana a betegséggel küzdő Németh-Kovács páratlan párosnak?
Szuper képesség az egyesületben a hazugság?

Mint mondasz te Németh Szabolcsné Kovács Mihály!?
Katonássan ez a szokás? Kibe eme neves szavú vér csörgezet álságos és hazug!

Mindenről lehullik a lepel. Sümegen 10-ből 9 ember azt üzeni kövessenek a hűséges tagok a börtönbe is, de most már Szegedre.

Folytatom, mert az igazságnak szót kell adnom.

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának nyolcadik napja. Kedves Sümegiek!

Hétfő reggel egy forró kávéval köszöntöm Önöket! Ma reggel nem reggeliztem, megfájdult a hasam. Segítséget kérek!

Van egy idős ember kinek a Főhősünk a Szabolcs, a Jutka fia, a száját vattával akarja tömni be. Kérem figyeljenek oda Vattay Péterre! Hiába a sok tudás és a régi kiállás, az öreg kor sajnos nem minden esetben szép, vannak árny oldalai. A demencia veszélyes főleg ha az ember nem emlékszik arra, hogy mit tesz, hol van, a vagyonát ki forgatja.
Van Sümegen egy ház, a régi Cseh Kari féle ház. A Vattay nevében a bérleti díjat a Németh Szabolcs veszi fel. A Vattay nem is emlékszik már, mesélte a cigány ki ott lakik. Sokat mondott a jutalma nem maradt el, átverték őket is.

Sümegiek bárki bármilyen ember, bárhova tartozik vigyázzunk rá, ha bárki bármit tud jelezze, küldje a galambot, engedje el a szóbeszéd fecskélyét! Vigyázzunk az öreg Péterre akit a Kovács Mihály szavazatnak használ, mert a Doktor előkelő nem, mint a Katona vérű Mihály!

A Lovag tornát hirdet! Kezdődjön hát a viadal, hivatalosan a kampányt megnyitom!

Hogy kik vannak a a kűzdő téren: Sümeg Városa kontra A Lanczinger fiú csipet csapata! Jól vigyázzon mindenki mocskos kampány közeledik, bevet mindent, hülyének néz mindenki. Ki az aki elhiszi, hogy a Szabolcs nem indul velük? Attól mert még a lapon nincsen rajta ez Sümegen a KOVÁCS-NÉMETH KOALÍCIÓ! A Németh Szabolcs óránál húzza a Mihályt, akinek annyi esze sincs, hogy ezt észre vegy. Önálló gondolata egy nagy nulla. A gazdáját követi, jó csivava módra, félemlít, zaklat, házba mint a kakukk beköltözik, bünözővé felcseperedett. Ugyan az mint a mestere. Tanítványa a Lanczinger fiúnak, zárják az ablakokat!

Mindenki jól figyeljenek fogynak a hetek, ezek minket nagyon hülyének néznek. Nálam van sok minden ami nekik fáj, ki vagyok? Sok a találgatás.
Lovagi rejtvény: A Máriát tegezem, a férjét jól ismertem. Kéz a kézben jártam vele, Mária szeretett eszköze a béjegzője, az arany bánya teremtője. Oszkó Zolival bejártam a világot, számos országban együtt fogtuk meg a virgácsot, felesége finomat főz, a has nagyon keveset győz. A Szabolcs anyját jól ismerem kefélte a testvérem. Láttalak külföldön, két méterre tőlem. Kovács Mihály is jól ismerem, ismerem milyen a villogó, mikor melyik szíréna a való. A Flóra is kedves lány, hormonokkal tele, velem nem jött össze a lefekvése, mit ne mondja nekem nem jött be a teste. Ültem én a templomba melletetek, imára fogva a kezetek. Hazudtatok annyit amit az én fejem hetven öt felett nem vesz be. Segítsünk hát, voltam sok lovagi tornán!

Sok mindent megcáfolok amit mondanak a fiúk, Dorottya a KISZ telepi szárogatóról levett bugyit hozd már vissza!

Mi az ajánlat Sümegiek?

Házas Mihály, Németh László módra, nyugtató és kedély javító, közszolgálati zsákolás és sok sok hiány, de a lényeg ne emlékezzen a képviselő hol van a hivatal, demenciát is ki használó, meleg ügyvédet felhasználó és őt a háta mögött lejárató, egy szociális munkás család hülyítése és a lerágott csontott csak szavazatért a cseh kutyának oda dobó, melegnek hitt de pici leány popsikat kedvelő, és a fiatal mellbimbókról rimmet szövő költő porondra rakó, végzettség hazugsággal halászló, cigányok nevét felhasználó, szerkesztő, ki az soron pénzt a szavazatokért adó, kleptomániás is biztos a hivatalba való Lanczinger Szuper Csapat.
Ezt a történetet a Szabolcs szerkeszti akire sok sok év börtön vár! Kecskeméten május 21-én jön a vezető szár! Tudja nagyon jól!

A következő hetekben a Lovag esküt tesz az egy élő Istenre és ezt teszik a Bölcsek, a Galambok, és Bagoly. Vége a manipulálásnak a szemek felnyitva.

Sok igazázság derül ki a Németh Szabolcsné Kovács Mihályról és szép családjáról!

Készüljön mindenki, jön a török vész!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának hatodik napja.

Kedves Sümegiek!

Hoztam egy fontos és kötelező desszertet! Kérem legyenek figyelmessek.

Van Sümegen egy polgármester jelölt, a Kovács Mihály ki álnok tervet sző, ki beszélgetést intézet haszonszerzés miatt.

A mi Főhősünk és csivavája, Miska kutya Magyar Péternek udvarol. A Legyél a változás! Egyesületnek a Talpra Magyarok szerveződéssel szőniakarják a hálót, hogy szavazatuk legyen az esélytelen versenyben.
Azt hiszik ha beállnak a sümegiek eszén átjárnak. Jól figyeljenek a Tavaszi Bölcsek meghozták a beszélgetést. A Kovács Miály levelét!

Szervezetet akarnak Sümegen, hogy valakik legyenek. A Lnaczinger fia luxus kávét iszik, amig a szorgos támogatójuknak csak a kotyósgos jut. Figyeljetek jól mindenkit átvernek és megvezetnek.

A gyermekeket mentő szervezetbe olyan két ember nem való aki a gyerekeit veri. Akinek nincs érzés és dühében a gyerekét az udvaron, házban megveri. Látták a galambok. A gyermek is elmondtad, de melyiküké, majd eldöntik ők. Talán mind a kettőé.
Egy polgármester jelölt és a Főhős, hogy tehetitek ezt? A gyerekre vigyázni kell!

Lesz sok igazmondás! Sümeg vigyázz! Magyar Péter nem támogatja őket, már elérkezett hozzá a hírük, nem szereti a börtönre váró bőrtöteléket. Elítéli a Lanczinger tettet, sajnálja a várost!

Sümegen is lesz változás de nem a Misiékkel!

Holnap olvassák a számlát, főzőm a gulyást!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának ötödik napja. Kedves Sümegiek!

Finom volt a vacsora? Ugye nem esett jól ez a csallán leves. Pedig az ember azt hinné egészséges. Elindultak a futárok a város nagy része kapott a Szabolcs kezéből jövő hazugságokkal tele tűzdelt havi lapot. Méltó a névéhez amit a Messzi Lény, a Dezső akasztott rá. Ez igazán egy nagy kupac fos. Muszáj volt kiadni megtudták, hogy átküldte a nyomdász. Meg ugye olyat kaptak mint amit szoktak. Ha kell cselekszünk ha a Miska nem úr a háznál. Megmutattam a csapatot, nem volt itt találgatás.

Az ember tévedhet direkt vagy véletlen. Vagy manipulálhat ahogy ezt ma reggel én tettem. Emlékeznek még biztossan a záptojásra. Igen a Mária nem vállalta, el is mondta nekem a napokba, hogy miért. Bosszút áll ő apránként a Polgármesteren ha Ő nyer. Nem hiányzik neki, hogy kiderüljenek a dolgok, mikor hol milyen beteget cserbenhagyott. Kit küldött ide oda amoda panaszkodni. Miért kapott etikai eljárást a Doktor nő. Én elgondolkoznék a tisztelendő Doktor Asszony helyében, akarok e indulni ezen a vidéken. Szűz Máriának van csak igaz szava, akihez foházkodsz, Ő üzeni, az ima elhozza rólad is az igazságot.
Manipulálják a város apraját és nagyját, elhitetik velük az ártatlanság fehér festékkel leöntött galambját.

El is kezdem az igazmondást elején az apraját majd közeleb a választás terítem a nagy lapokat. Ezt a partit most én nyerem.
A döntőt Kecskemét rendezik, Igazság nyeri, a Szabolcs veszíti.

Jól figyelj most rám Szabolcs, te városunk Főhőse, te minta polgár, te megtestesült szűz, te szent, vagy minek érzed magad, nekünk a hazug Szabolcs, a felforgató vagy és az is maradsz!

Nem fogod hülyének nézni a sümegieket kikről birkákként beszélsz, kikről azt mondod, hogy az óránál fogva vihetők mint lassan már 80 éve vitt áldott szívű emberek. Mindenkit lenézel, mindenkiről van egy rossz szavat, minden második szavadba elmondod melyik nővel mit csinálnál, kivel hogy basznál ki. Ez vagy te. A városunk szégyene!
Gratulálsz a Miskának és Szuper Csapatnak mint jó ember. Vagy megmutatják, hogy bűnőzőt szégyellnek és vele nem vállalnak közösséget? Nem akarnak egy bőrtőtelékkel egy képen lenni, nem akarják, hogy lehúzad őket. Ugyan már, nem vagy te hülye, játszod a játékod amit a fejedben megalkottál. Most azt hiszed a 2019 megismétlődik. Azt hiszed majd a Miskának beszólsz ő megpofoz és itt a hitele ők a Jutka fia ellen vannak. Te sosem voltál az Élhetetlenebb Városért vezére. Hülye aki elhiszi, mint a Ihász Teréz például. Most is te vezeted őket. Hamarossan mindenki hallhatja és láthatja a tanácskozó beszédet. Van köztetek egy nektek áruló, nekünk egy igaz ember. Az a fiatal ifjú aki rájött, hogy csak a rosszat teszed vele, és a Szalai lány is erre kérte. Hálásak vagyunk apródnak befogadtuk. A lelkiismerete megszólalt a lovag kérdésére.

Hazugsággal kezditek a kampányt térjünk ki háromra. Mária mi a véleményed arról, hogy a Németh Szabolcs saját magáról halál hírt gerjesztett, hogy az igazságról a figyelmet elterelje. Mit érezhet egy gyerek, hogy ha az apja ezt teszi vele? Mi a véleményed, te mint doktor szerinted mi a kezelési forma? A cella terápia jó lenne? Hogy mersz közösséget vállalni egy gyermekkora óta bűnöző ember mellé kiállni és az orrodnál fogva rángatni magad. Te tudod a legjobban, hogy a Mihály honnan küldözgette ezeket a dolgokat. Szégyent hozol a Szijártó névre!
Hogyan lehet lokálpatrióta az aki Sümegen mostanában alíg élt, méltó képviselőnek az aki kleptomániával kűzd és ezért kezelték és akit te kefélsz? Dorottya mesélj még. Mi kellett ahhoz, hogy bóhócnak a Miska Cirkuszba beállj? Elmondom, ezt is hallottam. Volt, hogy élőbe, volt hogy a galamb mutatta.
Hogy lehet, hogy hazudtok egy ember foglalkozásáról? Kiket az újságotokkal elkövetett bűncselekményekben szerkesztőnek megteszitek? Hogy hazudhattok, hogy valaki sportoló és informatikus? Amikor egyik sem igaz, jó a növendék a Lanczinger iskolában. Hazudni már tudnak és ő is tud. Mikor és hol szerezte a méltó informatikusi végzetségét a halászó embered, a Fischer? Talán a sportolás az éjszakai mocskolódó szórólap kihordás? Vagy a tojás rongálás? A kamerák nem felejtenek. De beszélt róla egy árnyas fa alatt a kakukk tojás embered. Arról meséljetek, hogy miért veszitek magatokat tele bűnözőkkel? Vagy az egykori népkerti női esetről amiért a jelöltetek apósa éveket ült erkölcsileg megengedett? Nőt bántalmazni, és ezt szexuálissan megtenni szégyen, amit senki sem nézhet el. Erről sem feledkeznek meg, mert egy szavazás nem csak embert hanem a családot támogat.
Műfordítás nektek a kis lányokról és fiúkról írt verses kötet, érdekes lesz ez az eset. Volt itt már sok mindent, van akit meg is viselt. Az Oszkó nagyon rondán néz ki, talán a lelkében nagy baj lehet. Hova fogysz Zoltán?
Gergely rossz a gazdád, én nem szeretem ha a melegekre valaki, főleg a Főhősünk a: “mcsks bz” jelzőt agatja. Ki álunk érted!
Hagy őket a fénébe, tönkre megy a hír neved, nem lehetsz ennyire vak és ostoba!

Nyilatkozatot tesztek és már itt hazudtok, mire számítson a városotok? Semmi jóra sümegiek! Hallgassatok a lovagra és a kerek asztal tagjaira. Bölcs a Bagoly, a Három Galamb, hozzánk csatlakozott az Egerész Ölyv. Több száz apród figyeli a mozgásod. Egri várat csinálunk a sümegi várból!
Ti csináltok névtelen, hazug és mocskolódó kampányt, tisztességtelenek vagytok! Jelentkezzetek a Máriánál kezelésre, ő majd magát kezeli ki.

Busás bevétel a Németh László háza, miről ugye ne beszéljünk és ne fitoktassunk. Csak már mindent percre pontossan tudunk. Furcsa a Somogyi Attila háza is és minden vagyona, mi a postáról eltűnt, vajon ki vette fel? A hévizi nyaraló se volt semmi annak is van története.
Szabolcs mennyit szedtél be a zalaegerszegi üzletek eladása után? Anyósod büszke rád?
Aláírást ne gyüjtsetek, inkább Kecskemétre trailerre. Haza kell hozni a Volkswagent, vagy lehet vagyon elkopzásba elfér.
Az éjszaki ügyelettel vagdalóztok, amikor örülj, hogy a sok fegyelmi után még nem rugtak ki. Nagy átok a hiány, reméljük nem sokáig.
Az ügyelet kormány döntés ne hazudjatok, mindenkinek elmondják a galambjaim, hogy hazudtok.
Óriás méretben látható lesz rólatok a kép, hogy hazudtok, mellé az éneklésetek a záloga minden dolognak.

Janinak a versenyre küldök egy verset:

Itt a tavasz,
nyitódik a nagy kapu.
Bevonol a nagy fiú.
Hátra hagyja a csapot és a papot,
Jól áll a Szabolcsnak a rács.

Lassan követi a Mihály,
ki cella szomszéd lesz.
Sok hamis dolog ide vezet,
Szegeden lesz majd meg a helyetek.

Nem felejtettem el a többieket se, kitérünk még másra, nagyon sok igazmondásra. Mihály jól figyelj, alkalmatlan vagy, az Oszkó Zolit hallgathatod!
Én voltam a légy az irodába. Legyél megértő.

László használd a pajzsot amit adtam nálad van a csodafegyver, a pestis ellen szere!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának ötödik napja. Kedves Sümegiek!

Most, hogy ismét itt a reggel, főztem le kotyogósba egy kis kávét, ha nem vigyázunk felrobbanik. Kipróbáljuk, benne lesz a finomra őrőlt igazság.
Kész a rántotta Miska módra. Titka: a tojásokat mindig más nő konyhájába kell felverni.

Térjünk ki egy igaz szóra, magabiztosnak hiszi magát a Lanczinger fióka.
Tudják olyan a helyzet, mint a Kakukknál. Ő volt mindig a kakukk tojás.
Más fészkébe turkál.

Tegnap megjelent egy videó mi a Palota kertben készült. Amint a Miska mint ha kocsmába lenne. Támasztja a láthatatlan pultot, ami neki a város.
Szóltak is, nyomtatják a Sümegi Szót. Láttam is a címlapot. Szép a bemutatkozás.
Gratulálok szívből a dr. Szijártó Istvánné dr. Szalai Máriának. Talán csak nem te leszel a polgármester? Tegnap mosolyogtál mikor velem kávézgattál. Jön még kutyára dér. Lesz sok titok mi fényre derül. Te sem leszel itt polgármester. Nem vált be a Novák se, nem lesz itt Szalai se.
Főhősünk azt hitte bejön a csavar, a Mihály nyilatkozata gyorsan kedélyeket oszlat. Nem jött be, nyilatkozik, mint az Élhetetlenebb Városért Egyesület “elnöke”. A Mr. President azt hiszi a spanyol viasz az ő seggéből jött ki. Pedig csak a Szabolcs ötletel, hogy a bandája, hogy kerüljön többségbe. Sümegen húzú név a doktor és a báró. Talán mondjuk a báró dr. Szarházhy. Történelmet nem írunk, nem lesz női polgármestere Sümegnek. De ne gondolkozz a meleg ügyvédbe se gyerek!

Alpolgármester akar lenni a Kovács Mihály, ki felforgatna mindent, a szeretőit a hivatalba számsorrendbe vinné be. Ha hatalmon lesznek, jaj a sok hivatali nőnek.

Szabolcs eljátsza, hogy nem indul és gratulál nagyokat, pedig ő fotózza a szuper csapatot.
Szuper Lépcső, Szuper Csapat, Szuper terv és a cellában jönnek a Szuper évek. Elindulnál te független polgármesternek, képviselőnek. Ez most nem fog menni,ezt megígérem. Minden egyes városlakó láthatja az igazat és hallhatja a falakból, hogy Szabolcs Életéért Egyesület nem lesz hatalmon. Nem csinálsz itt KISZ Klub utánzatot. A Lanczinger Fan Klubot.

Egy megnyerőnek mondható kép, mi előbb jött ki, mint kellene, a galamb a kis kodak géppel fotózta le. Egy videó ugyan ott, ahol a Mihály lenézően beszél, mint ha nélkülük nem lenne itt jövő. De csak nélkülük van.
A Széll doktor nem indult veletek, nem támogat bennetek, mert a tengernek mocskot adtok, én többet tudok mint gondoljátok. Tudom, hogy van még nyúl a kalapban, meglátjuk a nyomdában még mit varázsoltok.
Van tagotok ki külföldre költözik azért képviselőnek a vesztesek közé beveszitek. Ányost se hagyjátok ki, jó lesz vésztartaléknak. Kár, hogy a barátnője nem tudja kinél keféli az edényt. Szegény jóravaló leány, csak dísz babaként van a zongorán. Oszkóné nevében ír a Szabolcs, az Ihász teréz pedig sokkot kapott. Jönnek az hamis nevű emberek kik írnak nektek. A 150+ lájkos posztod lájkólójának 2/3 kamu és nem sümegi.
Ha kamu méter itt is lenne, miatatok csak körbe pörögne!

Folytatom meglátod, itt választást nyerni nem fogtok. Sümegen nyulagom és béke, feljlődő kis város nélkületek lesz! Újra Ékszer doboz lesz.

Oszkó Zoltán! Vénségedre de megmarhultál!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Egy igazmondás naplója.

Bemutatom a Szuper Csapatot. Kiknek a tagjait mindenki hírből ismeri.

Közösséget vállaltok a Szabolccsal ezért nem vagytok méltók, hogy a testületbe bekerüljetek és a városban cirkuszt rendezzetek!

Nem volt más okosság jött a Császár lány ki talán csak nincsen egy mániája? Kitérünk az igazmondásra, zárják amit tudnak de gyorsan. Van köztetek halász ki a zavarosban jó pénzért a Sümegi Szó oldalán csónakáz. Elindult a Vattay fogja is a kezét a Gazda. Talána Gergő viszi haza? Misi mint a táltos, néz meredten előre, jó lesz bevonuló képnek. Mária kiosztotta a nyugtatót az Oszkónak, kinek reménye a 15 év. Most ezt elcseszte. János tán kis popsikról ábrándozol? Cseh Gyula meg fintorog kinek csak a lerágott csont jutott.

Indul a kampány, tőletek ez nem lesz tisztességes!

Az igazság békét hoz, míg a hazugság félelmet. Ez az ismertetőjele a kettő közötti különbségnek.

David R. Hawkins

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.


Krisztus után 2024. év április havának negyedik napja. Kedves Sümegiek!

Lengendák terjednek mesélték a galambok. A lovagi csapat nem tűnt el csak az igazság mezejére patkány fészek került.

Április 4-e van. Most még nekünk nem a felszabadulás ünnepe. Ünnepen köszönteni illik jó lovagi szokás szerint az ünnepeltet és annak hozzá csapodott családját.

Kedves Szabolcs!
A Patkányok világnapja alkalmából tiszta szívből köszönt tégedet a lovag és a kerekasztal tagjai, a Tavaszi Bölcsek. Ezen a napon jusson eszedbe miket az elmúlt 40 év alatt tettél, a patkány jelzőt ez alapján kiérdemelted. Terjeszted te a veszetséget, a hazugsággal átítatott mutánsát, már nem szaporodik gomba módra a Lanczinger spóra.
Köszönteni kell, mert feledni nem lehet kik tégedet magasztosra emelnének.
Kívánok e napra bort, búzát, tőlük elvárható békességet a Máriának, a Zoltánnak, a Péternek, a Miskának ki hű kutyád, annak fele házastársának kibe a Sebestény után te is dugod a pálcád. Nem feledkezem el a Gyuláról, a Jánosról a kis gyermek popsikat imádóról, a hamis kártyás futárodról a hazugság vivő Ányosról, a Nagy Norbiról és bűntársáról a Fischer Rolandról. Kiknek a hazugszavaidat tollba adod, kik közül az egyik feleségét meghúztad. Tudom, kár tagadni. Az igazság nem a fán terem, a galambok hordják még most is rólad össze. Ügyvédőidről se feledkezem meg, így hát köszöntelek téged Gergely és Zoltán. Zsolti az Oszkóval még cimborálsz?

Az igazság fája ha kivágják, a hajtása kinő és erősebb lesz!
Szabolcs a városban neked már nincsen neved!
Ihász Teréz, Oszkóné és sok más név akiket megvezettél és a nevükben facebookon a szavakat hinted. Ők is indulnak a választáson? Talán aláírásokat másolsz?

Az igazmondás nem marad el, segítek tisztán látni és az igazságnak hatalomra jutni.

Megkérem a Polgármester szedje össze magát, ne fusson a célkeresztbe, hisz egy város számít rá! Ezen múlik László a jövőd! Vedd fel a pajzsot a kerekasztalnál helyet adok!

A sümegi Igazmondó Lovag
a közélet megtisztítója.

Uh oh. Page not found.

Sorry, the page you were looking for doesn’t exist or has been moved. Read the blog, compare plans, or just search for something else.

Don’t have an account?


Krisztus után 2024. év február havának huszonhetedik napja.

Kedves Sümegiek!

Szeretnék kitérni egy fontosabb dologra. Egy gyorsan terjedő már-már a lakosság szemét érintő járványra. Sümegen az utóbbi időben nem csak reggel, hanem napközben is böki az ember szemét a csippa. Van rá megoldás! A készítmény neve az igazság!

De kérem!

Őszintén megmondom nekem kevés volt az ebéd. Éhes vagyok még. Néha az embernek jól esik a repeta. Csak ebben a történetben is nagyon sok a kalória. A következő nap kicsit diátázunk és a hétvégén disznót vágunk és a kamrára a lakatot hamarossan rázárjuk.

Sümeg egy érdekes város, nappal a galamb, este a denevér látja a Főhősünket. Ment ide, oda amoda. A Huberban a kávéját mindig majd nem rendre pontossan megissza. De néha van társasága. De azért nem mondom, hogy az egér se bújik meg az agyála alatt. De erre hagyjunk egy hosszabb borozgatós alkalmat.
A tavasz első hírnöke a virág, legyen most a hóvirág. Itt jön majd még sok virág tiprás. Lájkolta a képet vagy 15 sümegi na meg az Oszkónéhoz hasonló rajongó, tudják a Kati.

Képzeljünk el egy boros üveget ami sosem ürül ki. Legalább is hiába töltjük ki a pohárba, a bor nem jó vízként prédikálva.
Térjünk ki egy izgalmas témára, a fájó csalódásokra.

Történt régen egy gyerekori eset, a kolbászlopásos helyen. Eltűnt pár ékszer. Mentek is keresték, de nem találták meg. De igaz a történet, a fiú bugyikába lett meg.
Volt idő mikor kenyérre se telett. A bolt kassza segített. Abból lett a kifli, zsemle, bukta.

Főhősünk szeretne mindig nyerni, a nők kegyeit megnyerni. Innen jut eszembe az a régi Magyar siker film. A Noszti fiú esete a Tóth Marival. Nálunk volt a Lanczinger fiú esete a Szép Lánnyal. Sikerül becsempésznie az ágyába akit nem annak meg lesz az átka.
Történt egy ikónikus eset amikor Sümegen ifjú korában egy nőt kergetett, tette neki a szépet, mint a kakas a csirkének. De sajnos a Főhősünk hiába pacsulizta ki magát nem lett övé az Isten által teremtett első nő. Talán azért, mert ismerte, vagy csak szerencsére jó volt a megérzése. Főhősünk az első elutasítást nehezen vette, a csalódást nehezen viselte. Kergette követte. De semmi haszna sem volt. Így hát meglátta, hogy a hölgy megtalálta élete szerelmét, vele fogja leélni az életét, az agyán végig ment a sok hülyeség. Amikor rájött, hogy elégtételt vesz. Mivel ebben a versenybe is alul maradt. Vesztes volt az is marad! Szép este a kasszát kirámolta, mivel a jegyeket ő szedte. Be is fektette a pénzt! Vett kromofágot és gyufát. Egyik este mikor ott bent szólt a zene, a Szabolcs fejében a majom a cintányért csapkodta a festék oldót a Skodára locsolta. Nem tud veszíteni, bosszút akart állni. De nem jött be a számítása. Közben változás történt, kirugták a bevételért. Na akkor a kezét dörzsölte, elővette a gyufát, a nyúlcipőt és a B52-es rajtszámot felvette és a helyet jól felperzselte.
A nőknek szeretnék üzenni, ki nemet mond a bosszútól tarthat, ha csak nem álltok talpra!
Uralkodni akar, zsarolni. A képeteket elmenti. Hazudik és lejárat, akkor is ha az ágyadba beszáll. És onnan soha többet ki nem száll!

De térjünk ki másra ennyit a Rómeói bukásról.

De mérnök ember is! Magaköré épít ügy védőgátat. Jó gazdaként bakot tart a Zolinak, a házas pajtásnak. Mert tudjuk, nem zörög a haraszt. Egyikötök a házakban az ajtót a másik az ablakot csukja. Ti vagytok a ház átalakító egyik részes banda. A gát átszakad ha olyan az idő, ha jön a Zita ciklon, és a tornádó az Éva. Örök szabály! A munkát nem visszük az ágyba! Nem mászunk fel a süllyedő hajóra.

Sümegen volt terráríum,volt beszélő Tollas hátú Kigyónk. Világ hírű csoda volt. A Demiszbe menet régen láthatta az ember. A Demiszben az első napon a Gerecsnek szeme kikerekedett, amikor a Főhős a szekrényben keresett. Utána gyorsan az ajtót kereste.
Tudom mikor, hol, mi volt! Folytatom!

A disznóvágásra mindenkit szeretettel várok!

A sümegi igazmondó lovag
a sümegi közélet megtisztítója.

Krisztus után 2024. év február havának huszonhatodik napja.

Kedves Sümegiek!

Vége van a mai ebédnek, jól esett. Ilyenkor szokás, hogy a tegnapi maradék eszi az ember. Felmelegítve ugyan olyan jó, mint tegnap frissen. Jól is esik, hiszen nem pazarolunk.
Ha olyan nehéz a vasárnapi ebéd, lehet még kell egy két nap, amig a teltség érzet lemegy, és sikerült megemészteni.
Ilyenkor egy pohár tiszta víz esik jól.
Apropó, tiszta víz, hát öntsük is bele a pohárba. Hiszen közeleg a március idusa, és annak a hetik napja.

Volt egy körübelül tíz éve, talán még több is eltelt azóta, amikor egy hangulatos éjszaka a Bárányba az Ircsik Károly a rövidebbet húzta. A tegnapi rendhagyó történetben már-már piszkálta az ember begyét. Akik nem értik nekik elmesélem a sümegi krímit.
Ahogy régen Sümegen is szokás volt, este mindenki aki szerette azokat a jó régi, füstös kocsma hangulatokat, beült egy egy hideg sörre, likörre, vagy egy pofozó versenyre.
Károly is így tett, ő mesélte el nekem. Kérdeztők tőle, hol a zirci háza. Ő csak válaszolt a légynek se ártot, elmondta, hogyan ráfázott. Ezért akkor este a Főhősünk őt az igazság elmondása miatt jól megverte! Sok szempár meg végig nézte!
El is mesélte, hogy a Főhősünk amíg Ő kórházba került, mivel egy fedél alatt élt vele és az élettársával a Katival, és a Lanczinger Jutkával, jött egy beugró aki képzeljék el még fel sem maskirozta magát, ő hozzá igazították az igazolványt. Ircsik Károly néven Főhősünk rendezésével a főszerepet most ő alakította. Őt hívják úgy Sümegen, hogy Kigyó. Érdeklődtek, és külföldön, egy ausztriai bankból eszükbe jutott, hogy a zirci házra 4 millió forint jelzálog kell. Megszervezték, a farsangi Károly (Kigyó) házasságot szinlelt amikor a zirci kútra az osztrák bankárok beértek. Csak most történt a gond! A Kigyó rosszul lett, és szélütést kapott amiközben zajlott akció. De kérem most figyeljenek!
Kapaszkodjanak meg!
A szemle sikeres volt! A hitelt felmérő bankároknak nem tűnt fel ez az agyvérzéses esett. Haza is indultak Sümegre, a Károly a korházban pedig mit sem sejtve ette a parizeres zsemlét. Pedig 4 millió forintért kaviárra is tellett volna.
Csak volt egy kis gond. Agyvérzésre a kávé és a kóla nem jó, de nagyon nem!
Kedves Sümegiek!
Agyvérzéssel nem a kocsmába, hanem a mentőállomásra kell futni!
Aztán beütött a baj, agyvérzéses betegünk nagyon szarul volt. Vitte is az ügyeletre. Így senkiért nem aggodótt a Szabolcs még életében.
Túl élte az emberünk, hiszen szívós állat a Kigyó. Képzeljék csak csippa ment az emberünk szemébe. Kizárólag, személyesen vehette át a Kigyó, az álKároly a pénzt ausztriában, a bankban. De ő is a kórházban volt.
Mire gondolnak most Önök?
Nem, nem rosszra gondolnak, pedig a tegnapi uzsonnában bent volt a csavaros lényeg.
A kórházból a Kigyót kihozta, a pénzt Ausztriában felvette és a Kigyónak 1000 Euró volt a jutalma. Viszont ezután jött a probléma. Lebukott a Főhősünk siklója. De már egyszer lebukott a csík lója is.

Szövevényes történet röviden mesélve, a lényeget tálalom a mai ebédhez desszertnek!

Önök szerint van még ilyen történet?

A sümegi igazmondó lovag
a sümegi közélet megtisztítója.

Krisztus után 2024. év február havának huszonötödik napja.

Kedves Sümegiek!

Vasárnap van. Az időjárásról a reggeli órákban rendszerint a Sümegi Szó oldalán tájékozódhatunk vagy a már-már jól ismert Oszkó Katalin oldalán, mostában ahogyan ma is ez elmaradt. Így, hogy tudja az ember, hogy milyen napunk lesz most? Megnézhetjük, hogy milyen virágot vehetünk esetleg szülinapos ismerősünknek.
Mindig jó részt venni egy ilyen eseményen, főleg, ha mindenki részt vesz rajta.
Az ember ha a héten korán kel fel a hét utolsó felére táskássak, már-már gurulós böröndök is láthatóak lesznek a szemei alatt.
Közeleg a tavasz, a megújulás időszaka.
Ilyenkor a természet felölti új köntösét, a téli hosszantartó mosdatás által. A természetnek segít. Közeleg a fél év értékelése az iskolákban, a tanulók egy tisztának mondható lappal indulhatnak a második félév kezdetén.
Nekik van lehetőségük bizonyítani. De ami után felnőtt az ember gyereke, erre már nincs lehetőség. Most már egy kiadós mosdatás se segíthet. Képes e bárki romák szavazatait megvenni, mindent megtenne, hogy ő legyen az első?

Utazzunk a múltban és vegyük hasznát az olvasottaknak a jelenben. A valósággal történő egyezés nem, nem a véletlen műve.
Kérjük csak az olvassa el, aki bírja a kritikát, és ha a kék villogás nem okoz neki epilepsziát.

Szeretnénk hozzád is szólni.

Gyerekként súgtál a füről meg a fáról. A Csalló rendőr meg fütyült a fáról.
Füttyszóra menttél, futottál Rendekre, elmeséltél mindent, megeredt a nyelved.
El is nézték neked a búza zsákolást, na meg a Mária majori kolbászolást.
Ki is használtad a közös sorház átkát, a hosszú, széles, gazdag padlását.
Keresték is nagyban hol is van a sonka, de már az a bablevest gazdagította.
Kukoricával is megraktad a zsákot, a Mária majorban a rendőr előtt öntötted ki a zsákot.
A Vajda Laci bácsi sokszor miattad a fejét fogta. A felesége mérgesen az üresen a lepényt a sporheitre dobta.
Hurka, kolbász, sonka a Szabolcs mind elhozta. De azért a hegyre felmenni se voltál mihaszna.
Te voltál minden huncutság első tudora.
Már 10 évesen szeretted a sportot, a lopási kísérlet volt a pontod. Begyüjtöttél párat.
Nyomoztak is nagyban, a platós kocsit a terménnyel jól megraktad.
De ugye a fizika szertárt se te rámoltad ki.
Telt múlt az idő, pörögtek az évek, a fétised a radiátor és a villanykapcsoló lett.
Ahova bementél üres lett a szoba, egy élet munkája került romokba.
Ha sárgarépa kellett, a hamuház a te kerted és az egészet vakondra kented.
Ott sem volt a vakond de te lenyúltad a termény vagyont.

Szereted a verset, olvasni imádsz.
Arany János a kedvenc aratói költőd most már.
Ódákat zeng, a nevedet mondja, ejh a Szabolcs a fejemet átkurta.
Nyilvános ez nem vitás, itt se a Lanczinger a hibás.
A felszámolt berendezés nem lett a kedvenc múzsája.
Arany János jóhiszeműsége ezt is bánta.

Kedves Sümegiek!

Szuszanjunk egyet. Szép idő van egy kis késő délutáni sétához. Hamarosan itt lesz a jó idő, lehetőségünk lesz élvezni a Magyar tengert, lemehetünk akár Balatonakarattyára is. A téli estékre jól esik néha olvasni pár rövid történetet, krímit, vagy életrajzi művet.
A továbbiakban Önöknek mesélünk.

Hideg tél lehetett nem is olyan régen, Tatán gázkazán beszérzést tervezett.
Le is akasztották a felszámolt kazánt, aztán jött pár fakabát. Jegyzőkönyv is készült, talán még szervíz napló.
Hisz a Főhősünk önszorgalomból az éjszakai gázkazán javító manó.
Megszámolt ott még sok minden mást. Fűt, fát és a téglát.
Paráználkodni máshova is jár.
Para ide vagy oda, ez a munkahelyek legjobbja.

Hamis papírokkat is készített bőven.
Hogy csak az egyiket említsem.
Egy sümegi férfi nevére hitelt vett fel. Ezután a Böbi szüleinél indult be az élet.
Új mikró és hüttő, kávéfőző is jöhet. Ingyen van a hitel, ha más nevére veszed fel.
Szenteket is magad köré szeded, a Pál fia, Tamás a furvarosod Zircen.
Zircen se kellett parázni, nyugodtan lehetett pakolászni.
Híres a történelemben a Vereckei-hágó, az Ágota kapuján is bejön még a sümegi-hágó?

Kérem emésszük meg a fentebb olvasottakat. Szükség lesz rá, hiszen most következi a legérdekesebb történet, amit elsőre nem is hinné el az ember, ha nem a benne szereplő uriember mesélné el.

Bermuda háromszög volt Sümegen is.
Az Ircsi Károly szavaival, oh nyomorba döntöttek, Istenem!
Háza lenne, ha a Szabolcs nem lenne. A Katival a vagyont jól előrizte.
Nem érti az ember mi is ez a célzás, rendbe teszünk itt minden elgondolást.
Zirc az életében többször is szerepel, amikor valamit kitervelt.
Jöttek is gyorsan az osztrák bankárok. Megnézték gyorsan az ingóságot.
4 millió forint a sikernek a díja amelyet azóta elvitt a csoda.
Károly a kórházban, szerepében a Kigyó. Rosszul is lett az álnok kigyó.
Életében nem agódott annyira, ezért a Kigyót a kórházból kilopta.
El is vitte szépen az első osztrák bankba. A pénzt meg elosztotta.
Indult is nyomozás, sikerrel végződött, ez a banda is vergődött.
1000 Eurót kapott a Kigyó, le is bukott a mihaszna sikló.
Irinyi nyakán megrakadt a hitel, szegény ember, vesztét hozták el!
Ha még mindig valaki nem érti, kérdezze a főhőst, hogy lehet hitelt álnéven felvenni.
Elmehetne rendezőnek, ez az alakitás a banknak nagyon tetszett.

A különböző neveket nem szereti, ezért két Kovács Mihállyal magát körbe veszi.
Az egyiket ismerjük sokan. A másikat megfogjuk hamarossan.
A Szabolcs szereti a palost, aki ő rá pallost rakott.
Ki is fizette a fönök, a Dns,
amiben megfújták a felszámolás alatt álló céget.
Böröndbe elfér az ajtó és az ablak, hóna alatt meg ki jött asztallal.
Forognak a házak ide oda amoda, mig a Miskának jött a lekváros bukta.
Tapolcán utána a fia lett a Csaba, kivel az ingatlan ugrál ide vagy oda.
Példát vehet róla, bukhat a sümegi Miska.

Hunyadi utcában van a garázsod, a kétkezi munkás raktárod.
Pénteken mondtad ott várod a cigányt. Hiszen gyüjtöd a szavazó csordát.
Adsz is neki ajándékot, hiszen várod, hogy nyerjen a bábod.
Nem is aggódj rajta egyenes az infó. Csóri se szavaz rátok a 8 évért soha.
Égetni tud ha forró a bukta.

Idős hajléktalanok nevében tankoltál, vásárlási utalványt is csináltál.
A nőknél egyszer van a klimaksz, nálad 300.000 Forint a becsületed te pimasz.
A birkésba a lábad be nem teheted, mivel őket is szarba keverted.
Egy millió forintért Rendeken ősszel házat vettél, árverezésen sokat nyertél.
Rendeken ellenfeled nem volt, 7 milliót nyertél, az egy kisebb vagyon!
A Hősékkel ugye beszéltél? Bocsánatot kértél?

Lassan 5 éve, hogy hazudtatok mindent.
Fűt, fát ígérték, majd a várost a szarba viszitek!
Mikor a Rátosi polgármestert a szátokra vetted.
Támogasson bennetek a nyavajás kutya. Annak akinek nem fontos a városa.
Ebben a városban nem lesz polgármestered a Miska.

Sorolhatnék itt még női neveket, de tudom melyiket, hogyan szereted.
Küldted te a boxeres képet, majd azt amiben leveszed.
A szex után jól esik a duma, a hosszantartó igaz monolóigia.
Elmondtál te mindent amit akartál, mikor a nőről leszedted a hacukát.
Hogy te mennyi mindent csinált. Amit az aktus után elnótáztál.

Tegnap este a Bódai Jani műhelye előtt áltál, vajon ingatlant csiszoltál?
Ki nem hiszi, járjon utána, keresse az ügyeket az irattárba.
Ez minden mese záloga.

Kifujhatjuk ezek után magunkat. Számoljunk visszafelé gyorsan. Három, kettő. Lassan jön az utolsó befejező.
Az ember fiának nincsen ennyi olvasás után ereje tovább visszaszámolni. Igaz Mariska, Zoli, Peti?
Mert a történet korán sem fejeződött be.

A sümegi igazmondó lovag
a sümegi közélet megtisztítója.

Krisztus után 2024. év február havának huszonnegyedik napja.

Kedves Sümegiek!

Elkészült az ebéd. Jól is esett. Kedves nagymamám receptje alapján a családnak csináltam ennek az ünnepi hétvégére Buktát. Jól esik.

Annyi mindent kéne még elmondanom.
Ha nem teszem talán már nem is lesz rá alkalom, de tudom megteszik mások.
Hogy elmeséljem, milyen jó, hogy itt vagyunk,

S mint a régi jó barátok egyet mondunk s egyet gondolunk, igaz Szabolcs?

De!

Mint a villám tépte magányos fenyő,
Mint a vízét vesztett patak, mint az odébb rúgott kő,
Mint a fáradt vándor, ki némán enni kér,
Otthont, házat, Hazát, nyugalmat már többé nem remél,
S bár a lényeget még nem értheted, vagy már érted, értitek?
Amíg nem éltél nehéz éveket, sokan éltünk.

Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk,
Mi egy vérből valók vagyunk, minden ugye?

Mint a leszakított haldokló virág,
Mint a hat ezer sümegi, akit nem hallott a nagyvilág.
Mint a porba hullott mag mi többé nem ered, ilyenek lesztek.

S bár a lényeget még nem érthetted,
Amíg nem éltél nehéz éveket, ugye Mária, Péter, Zoltán?
Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk,
Mi egy vérből valók vagyunk!

A sümegi igazmondó lovag
a sümegi közélet megtisztítója.

Krisztus után 2024. év február havának huszonharmadik napja.

Kedves Sümegiek!

Önök sem tudnak még aludni? Vagy nézik a tv-t? Sejtették, hogy eszembe jut még egy rövid kis szöszenet.Nassoljunk kicsit!

Éppen a Columbo ment az egyik csatornán. Választások körül a Főhősünk emlegette sokat, főleg az Ő feleségét. Hiszen sok a hasonlóság a kettejük felesége között. Mindenki tudja, hogy létezik, de senki sem látta. Na meg az okirat hamisítást se felejtsük el, ugye?

De nem is ezért ragadtam egeret. Hanem egy krímit szeretnék megosztani Önökkel.

A 2019-es választások során egyik csendes este a választások napjához közeledve Főhősünk csapatának újság kihordója szorgalmas munka szolgálatát tőltve nyomta tele a postaládákat, társasházakat a Sümegi Szóval. Ezzel nincs is probléma. Csak! Most következik! Kapaszkodjanak kérem, üljenek le.

Talán az FBI vagy a török elnök emberei megjelentek a kis hősünk mellett. Ő mindent bele adva védte az újságot és kötelességének érezte célba juttatni. (Csak, hogy a fiúk fantáziája beinduljon) Nem tudták tőle elvenni, de ajánlottak 200.000 Forintot, azaz ketőszázezer forintot. Mindazért, hogy ne kerüljön ez az újság a ládákba.

Önöknek is valami furcsa? Árnyas a történet igaz Ányos? Talán a Péter tudna mesélni, és lehet még a képviselő úr is.
De ahogy Önök is sejtik, ez is csak a Főhősünk tanítványai által véghez vitt kreált történet, azaz hazugság. Mindezt azért, hogy a többi jelöltet rossz fénybe tüntessék fel. Nem akarták elvenni az újságot, nem akarták lefizetni az újságost. Honnan tudom? Az egyenlőre maradjon az én titkom.

Mielőtt hazugságnak nevezné bárki, ezek valós tények. Legyen olyan a következő rövid időszak, mint az adventi időszak. A várokazás időszaka. Minden nap kinyillik egy ajtó amelyből Bethlehem csillaga világítja meg a várost.

Amint ígértem folytatás következik.
Mára ennyi elég is volt.

Jó éjszakát Sümeg!

A sümegi igazmondó lovag
a sümegi közélet megtisztítója.

Kedves Sümegiek!

Vége a napnak, mindenki hazaért a munkából. Megettük a vacsorát, ittunk egy jó pohár fantát. Itt az ideje leülni családunk körébe és megbeszélni az élet kisebb, nagyobb dolgait.
Megkérdezni szeretteinket, hogy milyen napjuk volt. Jártak-e a városban? Esetleg vettek-e valamit a piacon vagy csak pletykálkodtak, ahogy Szabolcs is tette. De a presszóban is ihatunk egy finom a kávét vagy a lángosózónál beszélgethetünk egy rég nem látott, indiából hazatért ismerősünkkel.
Mielőtt olvashatjuk a soraimat szeretnék valakikhez külön szólni pár szót.

Kedves Zoltán, János, Gyula, Péter és Mária Asszony!
Kovácsolt egysége városunknak. Milyen takargatni valótok van a sümegi emberek előtt, azok előtt akik 2019-ben 5 év bizalmat adtak nektek?

Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e visszaszámolni?
Szeretném ha a háromnál kezdenénk!

Mondjuk együtt, hogy három!Ugye megy ez.

Hamarossan folytatjuk a visszafelé számolást, hiszen nem is olyan nehéz ez.

Kedves Sümegiek!

Fogjanak egy jó meleg teát, például citromfű teát. Megnyugtatja az ember lelkét. Bár kinek a vörös bor a világitó sümegi várnál teszi ugyan ezt, kinézve a szemétválógatóból elsétáltatott panoráma ablakból.

Térjünk is vissza a tegnap esti történetünkhöz, kérem foglaljanak helyet a börkanapén.
Barangolásra hívom Önöket!
Sümegprága nincs is messze, talán még 4 kilométer sincsen. Az ember könnyen átjuthat. Akár gyalog, akár busszal, netán biciklivel is. Kirándulni, misére menni, átutazni vagy lopni.
Csendes kis falu, most már a hegyen is nyugodtan lehetnek a pince tulajdonosok, hiszen nem lanczingerezik meg az ingatlanokat a Katival.
Hamár hegy, láthatjuk, hogy az alma nem esett messze a fájától. Minden ember úgy viselkedik és úgy ténykedik, ahogy azt tanították neki. Mint, ahogyan a kis kutyába is az anyatejjel kerül be az ugatás.

Sajnos Főhösünk nem volt mindig ilyen gazdag. Volt olyan időszak amikor a Janival lopatta a sörösüveget, honnan is? A már említett diszkóból. De hát a sárga zsigulit is tankolni kellett. Jól is ment a prágai hegyi utakon.
De szerencsére aki tanul, és jól dolgozik szép házat építhet a óvoda mellett. Talán ehez hozzájárult az is, hogy az inkubátorházból a sprinterbe maguktól beszáltak nyilászárók. Tapolca sincs messze, sok szép ablak került oda.
Tényleg még egy kis szórakozás, a két sorral feljebb említett diszkó. Ott ahol a Skoda Feliciát lekromofágozta, tudják a festék oldó. De hát az Éva sem lett az övé. Legjobb barátod szerelmét is meglátogadtad Jánosházán. Szép női név a Kira.
Kezd melege lenni az embernek, ezért lehet bukóra nyitom az ablakomat, ezt javasolom a kedves olvasóknak is.
Ahol egy ajtó bezárul, ott általában kinyilik egy másik, főleg ha azt betudják építeni, mert nem tűnt el.
Ennyi olvasás után gondolom felmerül az olvasóban, hogy szám láljuk-e a dolgokat? De ha gondolják kiszámlázzuk, a Conti-Bob segít! Persze annyira eredetiek, mint az Oszkóné álfacebook oldal.

Kérem menjenek el egy pohár borért, szükségük lesz rá!

A királyi családban is jártas. Nem nem a Károly királyról beszélünk, de nem is arról akinek a lányát fektette. Hanem Herceg Szabolcsról. Sokat tudna ő is mesélni. Király is volt nekik együtt.
De a vitéz jelölti körben is jártas. Igaz csak bernát hegyi Leventéje van. Azok a jó kis pakolások!

Csóri, csori szegény ült is 8 évet. Felnyomta őt, mint takonylabdát a falra. Na meg a gumis Jani is. Az ausztriai biznisz. Ugyan ki akar kereket elhozni kocsi nélkül? Hát ők se már lesznek pralok.
A mi hősünk a Hőssék höse. Sikerült segíteni a Bosnyák utcai házukat visszavásárolni. Vagy nem? Ezt az olvasó fantáziájára bízom.

De térjünk ki egy másik dologra.
Az elmúlt időszakban Sümegen megszaporodott a NAV-os látogatás. Természetesen nem a pékségbe, vagy a presszóba járnak, hanem sok sok tisztességes sümegi emberhez. Ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy miért is nem
a Főhősünk anyósát keresi fel? Például a zalaegerszegi három üzlet miatt vagy a kedvenc tevékenységed városában az iroda épület miatt Szekszárdon? Sikerült jól megszámolni és felszámolni?
Tán azok is már áron alul eladásra kerültek. Ugye a hévizi nyaraló? De persze nem a Te neveden volt az sem. De erre térjünk ki kicsit később, hiszen már mindenki álmos.

Tovább is van. Mondom még!
Folytatás következik!

A sümegi igazmondó lovag
a sümegi közélet megtisztítója.

Krisztus után 2024. év február havának huszonharmadik napja.

Kedves Sümegiek!

Reggel minden ember felébred, kinyújtózik, elmegy a mosdóba, kimossa a csippát a szeméből. Felöltözik, és iszik egy jó kávét. Ilyenkor az ember gondolatai frissek, és üdék lesznek. Az ember megtervezi a napját, ki azt, hogy mi lesz a vacsora a munka után, melyik boltba menjen be. Ki pedig azon töri az eszét, hogy csináljon Hanzinghoff Ferenc, vagy Hanczinger Ferenc, lehet tán Lanczinger néven egy idős úr képével egy facebook álprofilt. Esetleg más neveken is fantáziál az illető. De ne rohanjunk ezen a borongós napon előre.
Így hát a reggeli kávé mellé olvassunk a Főhősünk történetéből még pár sort.

Volt Sümegen egy fiatal ember, legyen a neve Németh Szabolcs. Ez a majdnem férfi, és itt álljunk meg egy szóra: bár nem írnám így, mert a férfi definíciója: becsületes, dolgozó, családját szerető, hűséges, gerinces ember. De térjünk vissza. Sümegen teremőrként figyelt a Böjte család játékgép termére. Nagyon precíz emberként, szívvel lélekkel vigyázott a helyre. Mint ha a sajátja lett volna. Már-már úgy, hogy a bevételt is magáénak érezte. Persze ő csak egy teremőr volt. Lett is ám rendőrségi nyomozás emiatt is!
De szeret figyelni mások kényelmére is. Volt, hogy Bicskére utazott egy jó kávéra, ahonnan egy bőr ülőgarnitúrával tért haza. Szerencse, hogy a mi hősünk nem hagyta az enyészetnek belakni. Amin H. Ernő fekszik talán azóta is. Kalandos élete során a két kézi munkának sem mondott ellen. A Fehérvári vastelepen is nagyon jó barátságokat kötött. Néha hamis kártya helyett, hamis papírokkal adta le a vasat. Még jó, hogy a sümegi vasúti sín a helyén maradt. De tudod emlékszel rá.

Ne menjünk messze. Igyunk egy finom teát. Mondjuk eper teát, valahol szamócának hívják. Az erdei szamóca vagy szamóca, földi eper (Fragaria vesca) a rózsafélék (Rosaceae) családjának Fragaria nemzetségébe tartozó, a termesztett eperénél kisebb, de ahhoz hasonlóan ízletes gyümölcsöt termő, Magyarországon is őshonos növény.

Zirc nagyon szép város, közel Sümeghez. A mai világban gépjárművel távolság nincsen. Igaz a zirci felszámolást kár volt rábízni. Hasónlóan, mint egy másik dunántúli településen, itt is megszámolta, majd saját javára felszámolta egy cég berendezéseit. (Ha kifogása lenne, hogy ez hazugság, megnevezem a céget.)

Ugye? Nem esett jól a tea, lehet azért, mert forró. Vagy talán az ember gyomra kavarog.

Sümegen sok szép utca van. Például a Vajda Ignác utca.
Itt lakott Szabolcs, emlékeznek is rá. Főleg a Kati. Ült is miatta börtönben. Hogy miért is? Kérem, ha állva olvassa, üljön le!
K.SZ-el a mi hősünk kirabolta halott szomszédját. Kati volt a bagoly. Szegény szomszédot holtában se hagyták békén.

De, hogy térjünk vissza főhősünkhöz. L.T. meg is tudná mutatni, hogy mekkora egy f-sz. Nagyítóval sok nő láthatta.

Az itt leírtak a valósággal megegyeznek!
Folytatás következik!

A sümegi igazmondó lovag
a sümegi közélet megtisztítója.

Krisztus után 2024. év február havának huszonkettedik napja.

Kedves Sümegiek!

A mai napon Németh Szabolcs és Kovács Mihály Urak, saját maguk süllyedő hajóját mentve álneveken bejegyzéseket írtak ide, amiről a hatóság már tájékozodott. Most Heizer Imre szerepébe bújt az Oszkóné Katalin. Ugye, a Sümegi Szó első lájkolója is ez az idős hölgy és a Németh Szabolcs már volt, hogy összekeverte amit a saját és a amit a Oszkó néni álfacebookból akart írni. De a fiatal lány nevében készül Facebook felhasználó általi jelölgetés se jött be!
Minden szavukban lebuktatják magukat. A hazugság fegyverét használják az igazság ellen, sikertelenül.
De ne is menjünk messzire, következzen a “főhősünk” önéletrajza. Ami nem mese, csak a valóság.

Németh Szabolcs a ’80-as évek elején született meg. Már gyerek korában megtapasztalta a hányatott sorsot. Édesanyja, Lanczinger Judit mellett megtanulhatta a zsebelés művészetét mind az alatt amikor a ’90-es évek közeledtével a prostitució tiltott volt. Ahogy nőtt elhatározta, hogy rekordot állít fel. Ő lesz Sümeg legtökéletesebb bűntetett elő életű polgára. Amint látjuk sikeressen. De jeleskedik a hazugság és a tények tagadásának művészetében is. Mostani rekordjai közé tartozik a nők felszedése és az ő újra hasznosításuk. Kibontakozásai során megtalálható a nyilvános életútjában ítélet lopás, rongálás, hatóság félre vezetés és tisztes polgárok zaklatása. De van gyújtogatás is, igaz nem 52-szer, kassza bevétel eltűntetése. De hát Ő a diszkópatkány is. Most már múzeálisnak számító autó fejre állítása. A futó is fut! Idős embereknek is minta polgárként segít, nehogy gond legyen életük végén a házukra. A nőket se hanyagolja el! Kedvenc női neve a Szilvi. Húsvétkor pedig a sonkát Tormával eszi. Nem veti meg a Judit, a Kata, az Edina neveket sem. Néha pénzért is igénybe veszi a kézimunkát. Azért magához köti a barátnőit, igaz a póráz itt a zsarolás. A legfontosabb név az életében a Niki, akinek a legnagyobb ajándék nőnapra két fém ezüst színű karkötő lesz, amit élete társának, a Szabolcsnak a kezére raknak rá előtt egy nappa. Balatonakarattyai kalandjai után megjárta a Veszprémi Börtönt, és most a kecskeméti feleletére készül, ami börtön jutalmat fog érdemelni, reméljük 5*-ost! Tanárként is tevékenykedik. Osztályába tanítja egyesületi diákjait. Több kevesebb sikerrel. Legjobb tanítványa a Kovács Mihály, aki nem veszi észre, hogy csak bástányak kell ebben a sakk játékban. De, mint a játékban. Ha a király bukik, bukik a játszma is.
Éppen most egy vizsga feladattal készültek, hogyan verjük át a nagykanizsai szolgáltató képviselőjét, de azért a herendi porcelán eltört. Megragasztani már kár!

Most, hogy befejeztük ezt a nem teljes önéletrajzot, mit is várhat Sümeg?
Sümeg ezektől az alakoktól csak a felbújtást, a gyülöletet, a kínt kaphatják. Hazugságot álprofilok tömkelegét. Pár hét múlva, pedig egy visszaeső börtöntöltelék országos hírét.
Hosszútávon pedig egy Németh-Kovács mentes élhető várost fogunk kapni. Sümegnek elege lett abból, hogy a fiúk az ürülékükkel szennyezik a várost.
De akkor most tegyünk is pontot a dolgokra! Ha bárkit piszkálnak ezek a fiúk akkor egyik szép közeli napon meglepetés éri őket! Minden szennyesük ki lesz teregetve. Ők nem fognak lealacsonyodni semmilyen szintre, mert ők a legalján vannak mindennek!
Szabolcs, hogy áll a feljelentés ellened zaklatás ügyében és a távoltartási végzést egyáltalán elolvastad?

Utoljára: MINDENKIT HAGYJATOK BÉKÉN SÜMEGEN! HA NEM AKKOR FELELNI FOGTOK A HAZUGSÁGAITOK ÉS A NŐK FENYEGETÉSEI MIATT!

Blog at WordPress.com.

Design a site like this with WordPress.com

Get started

Design a site like this with WordPress.com
Get started